Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z internetem.

MCPr0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam straszne problemy z internetem. Rozłącza mi bardzo często, gasną 2 lampki (ADSL i Ready), kabel nówka, modem 8-letni, internet z pseudo firmy: MultiMedii. Najczęściej rozłącza rano i podczas gry w cs'a, czasami podczas przeglądania internetu. Multimedia nie ma nawet telefonu do oddziału w mojej okolicy tylko prosto do Warszawy... Może być to wina modemu? Pewnie nawet jak te raki przyjadą to net będzie śmigał, więc już nie mam pomysłu.

Opublikowano

Może modem , może tylko linia. 

Masz założony w ogóle filtr na wejściu ?

Zresztą i tak sam nie naprawisz nic, załatw sobie z dostawcą rozwiązanie problemu. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Właśnie boję się, że przyjadą, net będzie działał, naliczą mi koszty i wyśmieją. Co to linia, co to filtr? Nie znam się kompletnie na tym.

Opublikowano

Właśnie boję się, że przyjadą, net będzie działał, naliczą mi koszty i wyśmieją. Co to linia, co to filtr? Nie znam się kompletnie na tym.

Mam internet z multimedii i często mi rozłączał się internet ale miałem stary modem jak ty. Po zmianie na nowy prędkość nie spada i się nie rozłącza.

Opublikowano

Dowiesz się tylko jak spytasz, no chyba że sam sobie za sponsorujesz kupno nowego routera. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

No wolę zapłacić za nowy modem niż męczyć się z tym gównem. Dobra, jakoś sprowadzę tych geniuszy i zobaczymy co powiedzą.

Opublikowano

I co?
Radze zmienić modem na nowy, nie pomoże = zmiana modemu i dostawcy internetowego

Chcesz się dowiedzieć nieco o mnie? Zapraszam na mój profil ?

Opublikowano

Dzisiaj będzie nowy modem i splitter, ogólnie cały zestaw. Zobaczymy jak to będzie. Co do zmiany dostawcy to piszę ci, że nie mogę.

Opublikowano

NO I K***A OCZYWIŚCIE NOWY MODEM NAWET NIE RACZYŁ ODPALIĆ... Nie mam pytań... Odradzam jedynie tego śmiesznego dostawcę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...