Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przypadkowo usunięty zapis świata

ThePoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Ostatnio kiedy wszedłem na mój save minecraft singleplayer na wersji snapshot 13w32b było wszystko w porządku. Ale postanowiłem cofnąć się do starszej wersji 1.10.2 i gdy wszedłem na save wszystko mi się usunęło wszystkie moby oraz itemy w skrzyniach. Czy da się to jakoś cofnąć. Bardzo mi zależy na tym save bo grałem na nim przez parę miesięcy i dużo już na nim zrobiłem.

Proszę o szybką pomoc!

Opublikowano

Niestety tak jest, chociaz mi raz wywalilo mape i gdzies sie utworzyla kopia zapasowa w rar. nwm gdzie juz dokladnie oraz jakim cudem to sie stalo, ale poszukaj gdzies w saves pewnie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dlatego należy robić back upy.Nie masz kopii zapasowej - nic już z tym fantem nie zrobisz

Wysłane z mojego LG-H500 przy użyciu Tapatalka

76561198126474637.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Spróbuj powrócić na tamtą wersję, jeżeli niestety nie zadziała, to nie da się tego naprawić.
Choć jest jeden sposób - przywrócenia windowsa przed dniem, kiedy to modyfikowałeś.
Pozdrawiam.

5120514749178281372145.png

Opublikowano

Nie tak do końca nic. Co prawda macie rację,że bez kopii zapasowej jest lipa. Można jednak spróbować programu do odzyskiwania danych. Najlepiej jednak się tym nie bawić,jak się nie zna. Ja np. nie wiem,jak ich używać,ale kiedyś w serwisie wyciągnęli mi niechcący skasowane dane. Podobno da się to zrobić,dopóki dysk nie spłonie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...