Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usługi moderacyjne dla twojego serwera minecraft

Aplay.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć i witam.

Nazywam się Adrian, w tym roku ukończyłem 16 lat. Z minecraftem współpracuję już dość długo, a to pogrywając sobie ze znajomymi a to zarządzając serwerem i tym podobne. Posiadałem własne projekty jak i opiekowałem się innymi, z czego można wywnioskować, iż potrafię współpracować w grupie. Nie ma problemu dogadania się ze mną, kontakt jest 24/7 a sam ja dostępny jestem wszędzie i o każdej porze. Posiadam komunikatory typu. ts3/skype lub telegram, przez co łatwo ze mną nawiązać komunikację. Mam dużo wolnego czasu, więc nabrałem chęci wrócenia do minecrafta. Ogólnie rzecz biorąc zostałbym moderatorem lub coś w stylu "opiekunem" na serwerze tej słynnej kwadratowej gry. Posiadam wysokie doświadczenie, m.in. w sprawdzaniu cheaterów więc nadałbym się na serwer typu. survival (chociaż na inne na pewno też się nadam). Jestem kreatywny, czym mogę się pochwalić, posiadam bardzo rozwiniętą wyobraźnię. Jeżeli brakuje pomysłów na serwer, mogę je podsunąć. Problem ze zbudowaniem czegoś? Bardzo lubię budować i też posiadam w tym spore doświadczenie, więc śmiało możesz walić do mnie. Moja wyobraźnia sięga po styl modern, w którym jestem bardzo obcykany. :) Śmiało mogę przyznać, że nadaje się na stanowisko administracyjne, ponieważ posiadam wytrwałą cierpliwość i kulturę, potrafię się dobrze zachowywać (choćby odrobinkę humorku nie zaszkodzi), z natury jestem takim człowiekiem który bardzo chętnie niesie pomoc innym. Potrafię komunikować się językiem angielskim i niemieckim, przez co nie będzie problemów z graczami zza granicy.

Oferuję

- Kontakt 24/7 przez skype/telegram/ts3,

- Obeznanie w minecrafcie i ogólnie pluginach,

- umiejętność pracy w grupie (co udowadnia mój długi staż na innych serwerach),

- poświęcenie dla serwera,

- niesamowitą cierpliwość,

- kulturę i poprawne zachowanie,

- znajomość komend moderacyjnych,

- znajomość ortografii,

- komunikacja obcymi językami.

Oczekuję

- Dobrego kontaktu (najlepiej przez skype),

- stabilnego i ciekawego serwera,

- projektu ze średnią liczbą osób minimum 20,

- dobrych ludzi w teamie,

- życzliwość i cierpliwość właściciela jak i teamu,

- zainteresowania serwerem,

- projektu, który nie upadnie po paru dniach z powodu braku pieniędzy,

- normalnych ludzi z dobrą ofertą.

Co należy zrobić, gdy zainteresowałeś się moją ofertą?

Byłbym bardzo wdzięczny, gdy wypełnisz poniższy formularz i umieścisz go w poście poniżej, a ja w miarę szybko odezwę się na podany kontakt, gdy tylko dana oferta mnie zainteresuje.

Tryb rozgrywki serwera:

Średnia liczba osób online projektu:

Dlaczego akurat mnie chcesz przyjąć na to stanowisko:

Kontakt:

Takie info.. Ciekawski to przeczytaj :P

Dlaczego pytam o średnią liczbę osób online projektu?

Nie chcę niewypału, czyli serwer na którym gra maksymalnie 10 osób,

nie oszukujmy się, ale ja poszukuję poważnych ludzi z poważnymi serwerami,

a takie serwery z małą ilością osób szybko padają.

//Pozdrawiam,

//Adrian.

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Tryb rozgrywki serwera:

Kontakt:

z tego wiem to osoba co chce range powinna składać podanie, a nie ten kto chce kogoś przyjąć

ale co ja sie tam znam

Opublikowano

Tryb rozgrywki serwera:

Kontakt:

z tego wiem to osoba co chce range powinna składać podanie, a nie ten kto chce kogoś przyjąć

ale co ja sie tam znam

To nie jest podanie, tylko mały formularz, zresztą jest to dla chętnych, nie chcesz wypełniać to nie pisz. Chcę po prostu wiedzieć, z kim i z czym mam doczynienia. 

Rozpisałeś się. Można polecić :)

Dziękuję. :) 

#LenovoLegion Team

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam Aplaya jako gracz Mearth, chociaż jak każdy ma swoje wady, jednak zalety przeważają. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up Dziękuję. Obecnie mam bardzo mało pracy na MEarth, więc możecie proponować jakieś oferty póki co :) 

#LenovoLegion Team

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...