Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem duży spadek fps'ow po aktualizacji

corleoneee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zacznijmy od początku grałem dzisiaj normalnie mm'y ze stała ilościa fpsów około 200. Poszedłem na orlik i gdy włączam laptopa pisze mi że zaktualizowało mi komputer miałem wcześniej windowsa 10 nwm czego dotyczyła aktualizacja. Mówie spoko nic się nie stało właczam faceita chce grać po czym gdy wchodzę do gry ilość fpsów nie przekracza 30 i do tego dziwnie ruszało mi się myszką nwm jak to opisać ale jakby miała dziwne opóźnienia. Ustawienia w grze mam tak samo jak wcześniej większość detali na niskim rozdziałka 4:3. Próbowałem wszystkiego reinstall gry, do startu w właściwościach dodawałem -treath itp itd. Obszedłem wiekszość forum i nie znalazłem odpowiedzi na ten dziwny przypadek. w dodatku zauważyłem że gdy zmieniam zgodność gry na np żeby odpaloło w windowsie 8 problem myszki znika i fpsy siegają do 100 ale to nie jest satysfakconująca liczba. Problemu wcześniej nie miałem z fpsami i nwm co zrobić dlatego proszę was o pomoc i wytłumaczenie powyższego problemu z góry dziękuje <3 

Specyfikacja:

http://www.satysfakcja.pl/p/302740-notebook-156-asus-k551ln-xx141d-i7-4500u-4gb-1tb-dvd-gt840.html

PS Jestem zielony co do komputerów więc prosze nie krzyczeć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...