Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usunięty System

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Posiadam telefon Honor 4x z TWRP, kiedy chciałem przywrócić ustawienia fabryczne przez twrp omyłkowo zaznaczyłem czyszczenie systemu, miałem kopie całego systemu lecz jej przywracanie nic nie daje,po przywróceniu ekran jest ciągle czarny, jedyne co mogę zrobić to wejść w twrp, i tu pojawia się pytanie czy samodzielnie mogę przywrócić orginalny system, i czy jeżeli oddam telefon na gwarancje to wgrają mi go ponownie nie zwracają uwagi na TWRP?? Telefon kopiłem 2 tygodnie temu.

BARDZO PROSZĘ O SZYBKA ODPOWIEDZ

Opublikowano

Witam, Posiadam telefon Honor 4x z TWRP, kiedy chciałem przywrócić ustawienia fabryczne przez twrp omyłkowo zaznaczyłem czyszczenie systemu, miałem kopie całego systemu lecz jej przywracanie nic nie daje,po przywróceniu ekran jest ciągle czarny, jedyne co mogę zrobić to wejść w twrp, i tu pojawia się pytanie czy samodzielnie mogę przywrócić orginalny system, i czy jeżeli oddam telefon na gwarancje to wgrają mi go ponownie nie zwracają uwagi na TWRP?? Telefon kopiłem 2 tygodnie temu.

BARDZO PROSZĘ O SZYBKA ODPOWIEDZ

Google "How to flash stock rom honor 4x". Na pewno jest masa poradników

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

#teams4bal

Opublikowano

A wiesz może ile mam trzymać te 3 przyciski, bo trzymałem trochę czasu i ciągle tylko napis HONOR

Tutaj masz oryginalne firmware: http://www.carbontesla.com/firmware-ota-section/huawei-firmware-ota-collection/huawei-honor-4x-firmware-ota/

I nie trzymaj 3 przycisków tylko Przycisk głośności do góry + przycisk zasilania nic więcej.

8933614719009171151098.png

Chcesz dowiedzieć się więcej o mnie?

Wpadnij na mój profil!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...