Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzyskanie konta

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam taką dziwną sprawę. Pół roku temu sprzedałem swoje konto i dziś dowiedziałem się że 2 tyg. temu typ dostał perma (jechal na bol'u czy innym gownie). Jest szansa zebym jakos przejął to konto, napisał ze mi je ukradli czy coś?

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

S**t 4 lata grania na tym koncie tylko po to zeby jakis typ sobie pohackowal przez miesiac ;/

A jeszcze jedno pytanie: Czy jest mozliwosc "zajęcia" nicku zbanowanego konta?

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Możesz spróbować napisać do supportu, ale wątpię.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

S**t 4 lata grania na tym koncie tylko po to zeby jakis typ sobie pohackowal przez miesiac ;/

Przecież je sprzedałeś, tak? W takim razie to konto należało do niego i mógł na nim robić co chce.

Szans na UB nie ma =]

Opublikowano

A jeszcze jedno pytanie: Czy jest mozliwosc "zajęcia" nicku zbanowanego konta?

Bodajże po dłuższym czasie nieaktywności konto staje się oflagowane do zmiany nazwy i dopiero wtedy, kiedy to się stanie będziesz mógł zająć nick zbanowanego konta.

Co do głównego pytania, to możesz spróbować napisać, ale wątpię, ponieważ wcześniej dużo osób pisało takie prośby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...