Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Czy da się kupić grę przez inne konto?

kd224

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie mam aktualnie steam guarda i nie mam jak go teraz odzyskać przez pewien czas i jak aktywuje grę na koncie brata to może mi dać ją w prezencie czy jakoś po prostu dać tą grę na moje konto

Gra była kupiona na g2a można ją aktywować linkiem a nie kodem(nie mam jak aktywować bo nie jestem zalogowany w internecie) Dobra poradziłem se z tym

No i jeszcze taki mam problem że jak w grze klikam ctrl+shift to nie mam tego czegoś tych 3 kwadratów z różnymi takimi jak to naprawić?

Opublikowano

Witam, nie mam aktualnie steam guarda i nie mam jak go teraz odzyskać przez pewien czas i jak aktywuje grę na koncie brata to może mi dać ją w prezencie czy jakoś po prostu dać tą grę na moje konto

Gra była kupiona na g2a można ją aktywować linkiem a nie kodem(nie mam jak aktywować bo nie jestem zalogowany w internecie) Dobra poradziłem se z tym

No i jeszcze taki mam problem że jak w grze klikam ctrl+shift to nie mam tego czegoś tych 3 kwadratów z różnymi takimi jak to naprawić?

Kliknij shift + tab

Opublikowano

chodzi o to że właśnie tego nie mam a z tym shift + ctrl to pomyliłem jednak to jest shift + tab

Opublikowano

Włącz w opcja steam

Opcje> W grze>  Włącz nakładkę steam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...