Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer od graczy dla graczy

OlieTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie chciał bym zaproponować wam serwer taki jakiego chcecie.

O co chodzi?

Chciałbym w niedługim czasie zrobić swój serwer.

Serwer będzie zaawansowany od strony technicznej.

!!!! Nie będzie robiony dla hajsu jeśli będzie trzeba nie zrobię is alby nie psuć gry.

Czekampropozycję,na dolę napiszcie jaki był by wasz wymarzony serwer.

Opublikowano

Really? Zastanawiam się po co ludzi, tacy jak ty piszą te tematy.

Pytasz się ludzi jaki serwer zrobić a jeszcze wcześniej piszesz, że szukasz ludzi do ekipy na serwer easyhc.

Jeszcze cytuje cb " !!!! Nie będzie robiony dla hajsu jeśli będzie trzeba nie zrobię is alby nie psuć gry." a w temacie, że szukasz ekipy piszesz "Gdy pojawią się zyski z serwera zostaną podzielone w taki sposób aby nikt się nie poczuł pokrzywdzony" 

Opublikowano

Witajcie chciał bym zaproponować wam serwer taki jakiego chcecie.

O co chodzi?

Chciałbym w niedługim czasie zrobić swój serwer.

Serwer będzie zaawansowany od strony technicznej.

!!!! Nie będzie robiony dla hajsu jeśli będzie trzeba nie zrobię is alby nie psuć gry.

Czekampropozycję,na dolę napiszcie jaki był by wasz wymarzony serwer.

Jak tworzysz serwer to ty głównie powinieneś wiedzieć jak on ma wyglądać, a pytać powinieneś jedynie o typ. Więc tak żadnych Gildii, EasyHC itp. Jeżeli chodzi o mnie to ja bym chciał zagrać na serwerze skyblock. Powinny być tam ładne i oryginalne schematy wysp, nie te podstawowe na IslandWorld czy Uskyblock tylko coś od siebie. Dodatkowe craftingi. Moby na wyspach z których będą wypadały różne, ciekawe itemy. 

Opublikowano

Jak chcesz stworzyć serwer "od graczy dla graczy". To właśnie powinien być bardzo rozbudowany technicznie ponieważ 80% polskiej sceny serwerów minecraft posiada to samo i nic oryginalnego.

Gracze szukają jakiś nowych autorskich rozwiązań, czegoś czego jeszcze nikt inny nie ma lub źle to wykorzystuje. 

Co do is, nie oszukujemy się ale po pewnym czasie znudzi Ci się opłacanie serwer i ten sklep prędzej czy później się pojawi, ale jak będziesz go dodawać to jakoś tak rozsądnie by nie było, że kupie np VIP i jestem nie pokonany na serwerze i mam może jeszcze /gm 1.

Opublikowano

"Serwer zaawansowany technicznie" - proszę o przybliżenie definicji. Takimi tekstami dzieciaki umiejące przestawić parametr w konfiguracji z true na false stają się "wielkimi administratorami" ehh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...