Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sklep e-Piotr i Paweł, a zwrot

Szuener

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Organizuje w tą sobotę imprezę i zeby kupić przekąski udałem się na stronę e-Piotr i Paweł i się zaczęło. Zamówiłem 13 sierpnia i zamówiłem +50 paczek chipsów. Wszystko fajnie zadzwonili na drugi dzień, że nie posiadają takiej ilości chipsów i za tydzień na pewno będzie. Zgodziłem się. Dzisiaj zatem moje zamówienie zostalo anulowane, a środki na PayPal nie zostały zwrocone.

Drugie zamówienie, które złożyłem wczoraj to tym razem o napoje. Zamówiłem 60l coli, znów zadzwonili, że mają tylko 8l. Już wziełem i postawiłem kupić w sklepie. Znowu niby wszystko fajnie, lecz po 10h na mojej historii zamówień widnieje napis przy zamówienie "Zakończony". Pieniądze pobrało, a nic nie dostałem.

Proszę o pomoc. Około +400zl na ten żałosny sklep wydałem...

Opublikowano

Suporrt ma mnie w dupie. Dzwonię to mówią "że zrobią co w ich mocy, zeby wszystko się zgadzalo" a gdy chciałbym anulować zamówienie to oni pierdolą, że zamowili już cole i mają w dupie. Jak pytam na fanpage gdzie mam pisać żeby anulować zamówienie to nie odpisują śmiecie. A jak z fejk konta napiszę to odpisują.

Opublikowano

To sobie dalej załatwiaj z nimi i najlepiej załóż spór na PayPal 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Jak płaciłeś PayPalem to oni mają jakiś program ochrony konsumenta. Odezwij się do nich i opisz problem, może oni Ci pomogą.

Ale co do Piotra i Pawła to to trochę za duży sklep, żeby mieli Cię okraść. Pewnie mają jakiś burdel w rozliczeniach i muszą się w nich odnaleźć, więc ciśnij ich.

szewc bez butów chodzi

w jego głowie tylko naprawa i renowacja butów klientów zamiast swoimi się zająć

a kiwi kiwi kiwi

Opublikowano

Robisz refunda na PayPalu jako nieautoryzowana płatność i choćby panna z infolinii dała im dupy to nic nie zmieni tego, że wygrasz refunda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...