Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka jest szansa, że dostanę perma po softbanie?

Kacp3r0M3n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli tepne sie z tokio do warszawy i dostane softbana jest jakas szansa ze dostane perma? Czy niantic bierze to jako przemieszczenie sie zalozmy samolotem, normalna podroz, czy jako cheata i leci ban? Pytam sie bo mam juz zaraz 40 lvl i chcialbym sie tu pobawic w arenki i powkurzac troche ludzi :) A nie chcialbym perma ;) W temacie mialo byc slowo pytanie, ale missclick poszedl i nie zdazylem napisac. Uzywalem bota przez dluzszy czas w tokio , 8km/h po 7-8 godzin dziennie, ale z przerwami, ustawilem zeby chodzil ulicami.

Opublikowano

Żadnego perma nie dostaniesz jak złapiesz softa. Ja cały czas po świecie skacze, zdejmuje softa i bana nie ma.

Wcześniej czy później dostaniesz.

Jak dostałeś softa to jest to informacja dla nich, że coś się dzieje dziwnego z Twoim kontem. 

Opublikowano

@Kacp3r0M3n

Jezeli bedziesz miec 30+ poziom to masz duze szanse, ze zostaniesz zgloszony przez normalnych graczy jako cheater;)

Kazda osoba moze zglosic potencjalnego cheater'a. i jest duza szansa na zablokowanie osoby ktore nie wie nawet co to jest bot, testowane juz bylo pare razy:)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Też się obawiam, że soft może mnie oflagować i że mogę stać się potencjalnym kandydatem na perma. Na dodatek to co napisał Trycek, ktoś może mnie zgłosić z samego faktu posiadania wysokiego lvla, co byłoby lekko frustrujące :D Ciężki wybór, pomyślę jeszcze co zrobić. Ostatnio podróżowałem z polski do austrii ponad 1200 kilometrów, oczywiście pociągiem. Internet miałem włączony ostatni raz na dworcu w Warszawie, potem uruchomiłem neta już w domu, w Wiedniu i nie miałem nawet softa co dziwne. Może chodzi o to, że podróż tam zajęła mi 8h, a nie sekundę poprzez teleport? Jeśli to działa w ten sposób, to co za problem lognąć się z bota w Tokio, wejść x godzin później w Warszawie. 

Opublikowano

Też się obawiam, że soft może mnie oflagować i że mogę stać się potencjalnym kandydatem na perma. Na dodatek to co napisał Trycek, ktoś może mnie zgłosić z samego faktu posiadania wysokiego lvla, co byłoby lekko frustrujące :D Ciężki wybór, pomyślę jeszcze co zrobić. Ostatnio podróżowałem z polski do austrii ponad 1200 kilometrów, oczywiście pociągiem. Internet miałem włączony ostatni raz na dworcu w Warszawie, potem uruchomiłem neta już w domu, w Wiedniu i nie miałem nawet softa co dziwne. Może chodzi o to, że podróż tam zajęła mi 8h, a nie sekundę poprzez teleport? Jeśli to działa w ten sposób, to co za problem lognąć się z bota w Tokio, wejść x godzin później w Warszawie. 

Jak się namyślisz już, to wal na pw i razem potrollujemy na gymach :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...