Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dużo banów, informacja o nich na mail

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Oficjalnie potwierdzam że rzucają banami jak grochem, dostajecie info na mejla po jakimś czasie dopiero od otrzymania go :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

@Karyvelea 

Nasza piekna moderatorko:D Wiem wiem:D

Od godziny mniej / wiecej 2:45 naszego czasu tzw "boty / automaty"  wysylaly wiadomosci na adresy e-mail kont ktore dostly dozywotnia blokade konta:)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ja kiedyś podczas walki w gymie dostałem bana na 30 minut. Pewnie to był jakiś błąd systemu, ale żadnej informacji na mailu nie dostałem.

Opublikowano

Potwierdzona informacja, na mailu otrzymałem info co do bana.

Trainer,

Your account has been terminated.  Use of any other third-party software or app, including but not limited to scripts/apps, applications used to falsify your location, emulators, modified or unofficial software, and/or accessing Pokémon GO clients or backends in an unauthorized manner is considered cheating.

If you believe your account has been terminated in error, you may fill out this form.  Please consider your account permanently terminated unless we reply back to your appeal.

- NianticOps

Niantic, Inc. Logo	The Pokémon Company Logo
© 2016 Niantic, Inc. 
© 2016 Pokémon. 
© 1995-2016 Nintendo/Creatures Inc./GAME FREAK inc.

Napisałem dlaczego nie mogę się zalogować na moje konto, taka była odpowiedź

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...