Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w wyborze słuchawek

ksitka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, na samym początku przedstawie swoją obecną sytułację. 

Przez około 3 lata miałem te słuchawki http://www.skapiec.pl/site/cat/49/comp/2243423      (zx 300) 

Słuchawek jak to słuchawek używałem do wszystkiego :)

Mimo że nie były typowo gamingowe słyszałem 90% więcej niż moi koledzy w grach(kroki itp.)

A więc, chciałbym kupić za około 150-200 masywne słuchawki, żeby przy spadaniu nic im się nie działo xD

Słuchawki z  (wytrzymałym)mikrofonem, nie musi być jakiś bajerów typu wibracje czy coś chociaż podświetlenie byłoby miłe.

W razie jakiś pytań prosze pisać niżej :)

Opublikowano

Jak bez gówien, podświetlania, mikrofonu, i innych śmieciowych bajerów, jeśli chodzi o masę, jakość i wytrzymałość polecam akg k511

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Encore Rockmaster OE, najlepiej wykonane w tej kasie i bardzo fajnie grają na welurowych padach z kompletu. K511 to lekki, słabo wykonany i stary model który gra przeciętnie w porównaniu do konkurencji. Mikrofon dokup jakiś przypinany lub stojący, jest mało dobrych słuchawek z mikrofonem

Opublikowano

Napisałem że chcę masywne słuchawki jednak efekt wyszedł odwrotny do oczekiwanego więc się poprawię, chciałbym Wytrzymałe słuchawki, tak że jak mi spadną na ziemie to żeby za 3 razem się nie rozwaliły tak jak moje stare, a one wytrzymały naprawde duzo ;p

A odnośnie bajerów to mogą być, tylko chodzi mi o to żeby nie zapłacić 50 zł więcej bo będzie dużo bajerów ;)

Opublikowano

Jeśli chodzi o headsety (to takie połączenie słuchawek i mikrofonu) to najtańszą sensowną opcją jest superlux hmc 631. Jak chcesz wydać mniej - zakup akg k511 jest dobrym rozwiązaniem

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...