Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"GPS not found" mimo włączonego GPS

Huracan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, chciałem sobie pograć w tą jakże fajną gierkę i połapać sobie pokemony no ale mam problem, gdy się loguje wyskakuje mi "GPS not found" albo coś w tym stylu, wszystkie inne potrzebne aplikacje mam włączone czyli: transfer danych, wifi, lokalizacja, może ktoś zna rozwiązanie? mój telefon to Gsmart essence 4. 

Opublikowano

ja mam czasdami ten sam bląd i w moim przypadku wchodze w aplikacje Mapy google i wymuś zatrzymanie i działa mi normalnie

Opublikowano

1.Po co ci wifi skoro masz transfer danych?

2.Wyjdz z domu bo jak jestes pod zadaszeniem

3.Jesli jestes poza domem przejdz 50 m

Ale ten błąd występuje nawet jak jestem na zewnątrz 

ja mam czasdami ten sam bląd i w moim przypadku wchodze w aplikacje Mapy google i wymuś zatrzymanie i działa mi normalnie

Dziwne ale ja w tym telefonie nie mam map google :D 

Opublikowano

Może GPS  w twoim telefonie jest słaby? Znam to uczucie, bo sam mam LG G2 i też czasami ten błąd się pokazuje... Włącz i wyłącz lokalizację, a jak nie pomoże to skorzystaj z programów typu gps status

Opublikowano

Głownie to problem z załączonym pozorowaniem lokalizacji które powinno być wyłączone w czasie gry, jest głównie w opcjach  programisty 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Jaki masz telefon ??
Wiadomo w domu GPS raczej zasięgu nie złapie , ale możesz w Ustawieniach (o ile masz takie opcje) zaznaczyć żeby sygnał GPS łapał Ci z satelity , a jeżeli to jest nie możliwe to z sieci tzn lokalizacja za pomocy internetu 
U mnie na ten przykład jest "Używaj GPS , WiFi, i sieci komórkowych"
Huawei P9 Lite 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...