Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Limity PayPal bez weryfikacji konta.

Etaku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc! Mam pytanie, czy orientuja sie Panstwo jak to jest z limitami konta PayPal bez weryfikacji? Slyszalem, ze blokuja konto jak sie przekroczy jakis tam limit chyba 3000 zl - czy to prawda, czy moga zablokowac od tak nie zwazajac na limity?

Opublikowano

czy moga zablokowac od tak nie zwazajac na limity

Zablokować nie zablokują, ale będziesz musiał zweryfikować konto. 

Opublikowano

@Up dziekuje za odpowiedz, als moge wedziec po jakim czasie od zalozenia konta / po jakim przekroczeniu limitu pieniedzy beda wymagac weryfikacji?

Opublikowano

2500€, zablokowanie dopiero po 3 miesiącach* bez podpiętej karty kredytowej - w moim przypadku

* w tym czasie wszystko poszło na innego PayPala i problem z głowy

Opublikowano

Rozumiem. Ja chce sprzedac wirtualne przedmioty, o wartosci ok. 2K zl i kupic sobie na morele cos. Czy mozna kupowac rzeczy na morele poprzez niezweryfikowany PayPal?

Opublikowano

Rozumiem. Ja chce sprzedac wirtualne przedmioty, o wartosci ok. 2K zl i kupic sobie na morele cos. Czy mozna kupowac rzeczy na morele poprzez niezweryfikowany PayPal?

mozna

Opublikowano

Super :). Jeszcze jedno. Czy jezeli pieniadze jakas osoba wysle jako Gift dla rodziny czy jakos tak sie mowi to czy bedzie mogla zrobic ta osoba kupujaca chargeback? Bo troche sie boje, ze wysle przedmioty wirtualne pozniej zrobi charge back i zostane ojebany.

Drugie pytanie jezeli po zakupie przedmiotow na morele zablokuja mi konto PayPayl to czy gwarancja tych przedmiotow jest wtedy uniewazniana lub cos? W koncu przy zakupie zapewne jest, ze platnosc byla przy pomocy tego i tego PayPala,

Opublikowano

Super :). Jeszcze jedno. Czy jezeli pieniadze jakas osoba wysle jako Gift dla rodziny czy jakos tak sie mowi to czy bedzie mogla zrobic ta osoba kupujaca chargeback? Bo troche sie boje, ze wysle przedmioty wirtualne pozniej zrobi charge back i zostane ojebany.

Drugie pytanie jezeli po zakupie przedmiotow na morele zablokuja mi konto PayPayl to czy gwarancja tych przedmiotow jest wtedy uniewazniana lub cos? W koncu przy zakupie zapewne jest, ze platnosc byla przy pomocy tego i tego PayPala,

masz invoice z paypala na mailu czyli dowod zakupu

oczywiscie ze moze, zadzwoni do paypala jeszcze poudaje wkurwionego wlocha i dostaniesz spor jak za normalna platnosc.

Opublikowano

Okej dzieki. Dobra lepiej z tego gunwa nie bede korzystal.

wystarczy miec dowody ze wyslales to co bylo przedmiotem aukcji do kupujacego, paypal nie jest taki zly, przez moje konta przewinelo sie moze 20 000€ z przedmiotow wirtualnych wiec jest bezpieczny jak ma sie mozg.

Opublikowano

Tak, ale jak bede mial saldo na minusie to moga ponoc dlug dla jakiejs firmy windykacyjnej oddac i moge miec problemy. Co do odpowiadania na spor bede na miejscu udupiony z powodu niezweryfikowanego konta.

Opublikowano

Tak, ale jak bede mial saldo na minusie to moga ponoc dlug dla jakiejs firmy windykacyjnej oddac i moge miec problemy. Co do odpowiadania na spor bede na miejscu udupiony z powodu niezweryfikowanego konta.

co ty gadasz, mam kilka kont z ujemnym saldem i nic sie nie dzieje, nie bedziesz udupiony z miejsca bo ja na niezweryfikowanych wygrywalem 85% sporow.

Opublikowano

Ale czytalem kiedys troche, ze oni dlug sprzedaja dla firm windykacyjnych i moga byc problemy. Co bedzie jesli np. za x lat kiedy bede mial rodzine nagle ten dlug ukaze sie z takimi odsetkami, ze nie pojdzie tego splacic? Troche ryzykowne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...