Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na plugin

jackobPL1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od dłuższego czasu nie mam kompletnie nic do roboty oprócz kończenia wtyczek pod przyjaciela serwer. 

I idę z prośbą do was drodzy użytkownicy tego forum.

Czy macie jakieś pomysły na pluginy? Które mógł bym napisać publicznie.

Jeśli macie jakieś proszę napisać swoje pomysły w komentarzach.

Dziękuje i pozdrawiam :)

Opublikowano

Możesz się przyłożyć, i napisać coś, co bardziej rozwinie rozgrywkę na serwerze.

Chodzi mi tutaj np. o plugin na eventy np. (Spleef, Parkour, PvP, Kolory, Kopacz) itp.

Fajną opcją byłoby automatyczne uruchamianie eventów np co 30min. Jest to

trudne zadanie, będziesz musiał poświęcić trochę czasu. Ale gwarantuję - efekt będzie zadowalający ;)

Takich pluginów jest naprawdę mało, więc warto te tygodnie poświęcić.

@Edit

@jackobPL1

Znasz plugin MiniEvents? Jest to niestety zbugowana kupa... Fajne byłoby

odwzorowanie tego pluginu, działającego na takich samych zasadach,

wgranych podstawowych eventów, zmiana ustawienia czasu między 

eventami... I najważniejsze - każdy gracz po zakończeniu eventu traci

itemy eventowe i dostaje takie itemy, jakie miał przed eventem. Strata

itemów po evencie to jest najgorsze co może być... Wtedy to traci sens :)

Grands Gerther Givenchex

Opublikowano

Limit koxów refów i perełek. DiscoZbroje z shiftem. Pandorki. Bossy respiące się na mapie co jakiś czas. Plugin na świniarkę. 

O

/V\

/''\

Opublikowano

Ale po co wszystko od razu wydawać pod publikę.. widziałem te twoje pseudo-projekty i serio, nie są one najwyższych lotów, nie są nawet tych średnich.

Takie projekty trzymaj dla siebie, rozumiem, że nauka itd., ale podrzuć kod na GitHuba i napisz na pw jakiemuś programiście aby go ogarnął, może będzie na tyle miły, że Ci pomoże. Ale nie wydawaj gówna pod publikę, błagam...

Opublikowano

@bartzz a pomyślałeś może, że te moje gównokody są wypuszczane specjalnie pod publike. Gdy pisze dla kogoś/serwera to staram się jak najoptymalniej to napisać a tak to wiesz nie podchodze do tego tak jak bym specjalnie dla kogoś pisał plugin.

P.S

Napisz jakis pomysł bo warna dostaniesz pewnie a tego by nikt nie chciał ;) Pozdrawiam

Opublikowano

Mi brak czasu a ciebie może zainteresuje. Plugin zmieniający system ulepszania broni (wkładania do nich enchantów) w taki sposób iż sposobem na pozyskanie ulepszenia jest znalezienie odpowiedniego "kamienia" z odpowiednią mocą, który można wkuć w przedmiot. Pomyśl nad tym, mi nie chce się tego głębiej opisywać a myśle, że jest to ciekawe i niesie potencjał :P

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Na event - po wpisaniu /event start gracze dostaja powiadomienie " Event rozpoczal sie! Znajdz wtbuchajace tnt w ciagu minuty albo wybuchnie!" I ten kto znajdziie I kliknie na wybuchajace tnt wygra nagrode. Pewnie slabo wytlumaczlem- sory tak mam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...