Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak złapać wszystkie pokemony bez permbana?

MrMicro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ostatnio chciałem na swoim main koncie zlapac resztę pokemonów ok. 40 mi brakowało. No i dostałem perma.

Pewnie dlatego że podczas używania pokesnipera i strony pokezz gdzie dostajemy kordy pod pokemona nasza postać biega po całym globie. Jest może jakiś sposób zebym mógł złapać wszystkie 150 poksow bez perm bana na nowe konto?

//Reklama OFF.

Opublikowano

@MrMicro

Znajdz bezpiecznego bota w miare mozliwosci, ktory bedzie z sniperami bardzo dobrze dzialac.

Zrob konfiguracje bot'a ktora bedzie jak najbardziej bezpieczna.

Najlepiej aby bot mial w konfiguracji dane z Twojego urzadzenia z ktorego korzystasz z aplikacji:)

PS.

Na chwile obecna nie zlapiesz wszystkich pokemonow dostepnych w pokedex:)

Bedzie Ci brakowac 6-ciu pokemonow ktore na chwile obecna nie sa dostepne :yay:  :yay:

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Polecam nox'a. Masz lokalizację startową, której kordy sobie zapisujesz w notatniku i używając lokalizacji w nox'ie teleportujesz się. Jak już klikniesz na pokemona to w nox'ie teleportujesz się do swojej startowej lokalizacji i dopiero wtedy łapiesz pokemona. Robię tak od dwóch dni w wolnym czasie(nawet 40-50 teleportacji w ciągu godziny) i bez żadnego bana jak na razie. Jakbyś nie zrozumiał dokładnie o co mi chodzi to pytaj, jest późno i nie wiem czy dobrze to wyjaśniłem ;)

Opublikowano

Polecam nox'a. Masz lokalizację startową, której kordy sobie zapisujesz w notatniku i używając lokalizacji w nox'ie teleportujesz się. Jak już klikniesz na pokemona to w nox'ie teleportujesz się do swojej startowej lokalizacji i dopiero wtedy łapiesz pokemona. Robię tak od dwóch dni w wolnym czasie(nawet 40-50 teleportacji w ciągu godziny) i bez żadnego bana jak na razie. Jakbyś nie zrozumiał dokładnie o co mi chodzi to pytaj, jest późno i nie wiem czy dobrze to wyjaśniłem ;)

I tak będą za to banować bo w logach i tak wszystko mają. Kwestia czasu, czasami jak ktoś podkabluje bo zobaczy cię w Gymie to szybciej wyłapiesz.

Ja na swoim koncie co latałem tylko na Noxie (po kilka godz. w swoim mieście w centrum tylko, bez bota) odpaliłem w zeszłym tyg. snipera i połapałem trochę poków przez 3 dni. To mam już perma.

Opublikowano

I tak będą za to banować bo w logach i tak wszystko mają. Kwestia czasu, czasami jak ktoś podkabluje bo zobaczy cię w Gymie to szybciej wyłapiesz.

Ja na swoim koncie co latałem tylko na Noxie (po kilka godz. w swoim mieście w centrum tylko, bez bota) odpaliłem w zeszłym tyg. snipera i połapałem trochę poków przez 3 dni. To mam już perma.

Ja dalej bez bana ;) W gymy nie wchodzę dopóki nie będę miał satysfakcjonującego konta ;)

Opublikowano

Ja dalej bez bana ;) W gymy nie wchodzę dopóki nie będę miał satysfakcjonującego konta ;)

No to pewnie dlatego jeszcze nie masz. jak wejdziesz w Gymy to zazdrośni gracze będą cię raportować jak zobaczą konto >30lvl i wtedy perm na bank bo Niantic sprawdzi cię.

Ja na gymie się wyłożyłem bo ktoś życzliwy mnie zgłosił.

Opublikowano

ja po usunieciu czystego konta zalozylem nowe i wedlog porad wielu chcialem polatac w noxie tylko w centrum swego miasta

6lvl i juz perm

powiem tak: odechcialo mi sie nawet grac na nowo skoro 24lvl mi usuneli, bo tyle kilasow z buta to juz dawno nie zrobilem i pewnie wyszla by z tego nie jedna pielgrzymka

Opublikowano

Bez soft bana będzie ale bez perma to nie mam pojęcia.
zapisujesz pierwotną lokalizacje

tepasz do pokemona, otwierasz jego okienko

tepasz na pierwotną i dopiero wtedy rzucasz pokebollami.

55aR3G.png

Opublikowano

Ja od 2 dni jadę na joysticku w San Francisco, póki co nie mam perma... Zobaczymy za tydzień.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Bez soft bana będzie ale bez perma to nie mam pojęcia.

zapisujesz pierwotną lokalizacje

tepasz do pokemona, otwierasz jego okienko

tepasz na pierwotną i dopiero wtedy rzucasz pokebollami.

No to pisałem, że sniperem tak robiłem. Softa nie było tylko po kilku dniach perm się pokazał. Może nie każdego tak wyłapią ale pewnie większość.

Opublikowano

Pobierz Necrobota, nie zmieniaj ustawień domyślnych. Skonfiguruj i odpal po ok 10 dniach będziesz miał wszystkie bez perma obecnie to najlepszy bot chyba.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Jak coś to na obecną chwilę można złapać 146 pokemonów z pokedexu, z czego 1 jest bardzo trudno złapać, bo to Ditto :D Więc 145 do złapania + od szczęścia zależy czy złapiesz, a raczej znajdziesz Ditto :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...