Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zacinanie się Lg 4g spirit lte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam od stycznia lg do niedawnego czasu chodzilo wręcz idealnie, ale od pownego czasu zamula go gdy che powrocić do ekranu głównego i ikonki pokazuja sie kolo 5 ,6 sekundach po powrocie, gdy mam wlączone gg w tle wyłącza się i znika np gdy przegląam yt, albo chrome. Przedtem telefon nie mial takich problemów, chodzil idealnie nic go nie ścinało, nie wylączało, było wszystko w porządku, ale od pewnego czasu go tak ścina.. robilem reset telefonu i chodził kilka dni, ale po kilku dniach znowu to samo.. Jestem już bezradny i nie wiem co zrobić.. Pomoże ktoś? Czy to ma jakąś wspólnośc z tym ze nie tak dawno miałem na komputerze wirus, a korzystam z wifi? Doradźcie co zrobić bo do najblizszego serwisu mam prawie 10km.. Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam! 

Opublikowano

Witam! Mam od stycznia lg do niedawnego czasu chodzilo wręcz idealnie, ale od pownego czasu zamula go gdy che powrocić do ekranu głównego i ikonki pokazuja sie kolo 5 ,6 sekundach po powrocie, gdy mam wlączone gg w tle wyłącza się i znika np gdy przegląam yt, albo chrome. Przedtem telefon nie mial takich problemów, chodzil idealnie nic go nie ścinało, nie wylączało, było wszystko w porządku, ale od pewnego czasu go tak ścina.. robilem reset telefonu i chodził kilka dni, ale po kilku dniach znowu to samo.. Jestem już bezradny i nie wiem co zrobić.. Pomoże ktoś? Czy to ma jakąś wspólnośc z tym ze nie tak dawno miałem na komputerze wirus, a korzystam z wifi? Doradźcie co zrobić bo do najblizszego serwisu mam prawie 10km.. Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam! 

robilem reset telefonu

Z poziomu androida, czy z recovery?

#teams4bal

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...