Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] Fake-sektory

xmareg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapewne każdy właściciel serwera chciał mieć na serwerze więcej graczy, a do tego są potrzebne sektory, których napisanie jest wyzwaniem (ja napisałem xD, jeśli chcesz to pisz priv). Administratorzy chcą być zajebiści i pragną pokazać, że coś potrafią, dlatego uszczęśliwiłyby ich nawet fake-sektory. Teraz możesz stać się prawdziwym programistą i zrobić graczy w c***a! Przedstawiam Wam plugin na fake-sektory. Niestety nie opiszę pluginu, bo nie - jest zbyt prosty. Zapraszam do pobierania, hejtowania i oczywiście miłych ocen. Proszę nie pisać, że plugin to gówno, bo się wkurwię i chociażby dlatego, że udostępniłem mimo tego, że wcale nie musiałem. Proszę wszystkich robaków o niesprzedawanie pluginu - uszanuj moją pracę, a jak musisz to nie bierz za to więcej niż 50zł. Uwaga! Plugin wymaga BarAPI. Pozdrawiam!

Pobierz:

http://www48.zippyshare.com/v/FWHjdSWm/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/eb4ab63ea988e6e01fc34812e288c69ffccaa58d515983999c8c247ee1edb58e/analysis/1471446739/

Pozdrawiam @TDI_SYNCRO_TDI

Opublikowano

Poco komu sektory, które zamiast zwiększyć optymalizacje serwera pogorszą wydajność. Po prostu dodatkowy, nie potrzebny plugin.

Opublikowano

Poco komu sektory, które zamiast zwiększyć optymalizacje serwera pogorszą wydajność. Po prostu dodatkowy, nie potrzebny plugin.

Przeczytaj dokładnie cały temat, a się dowiesz. 

A poza tym nikt ci nie każe tego używać, idź hejtować dalej.

Opublikowano

Java 10 silnik MC 1.9.1 i BukkitApi  i  plugin skript chyba tylko to potrzeba tak programisci? 

» BRAK

» SYGNATURY

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Mam do pana pytanie, czy można dostać src tego pluginu. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam i życzę dalszych postępów w javie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...