Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy bot do expa?

dawid12701

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja zawsze używałem NecroBot ale odmówił mi posłuszeństwa, tzn po ustawieniu wsszystkich opcji wyskakują błędy a na starszych wersjach nie wyszukuje pokestopów i wgl..

Opublikowano

No ja zawsze używałem NecroBot ale odmówił mi posłuszeństwa, tzn po ustawieniu wsszystkich opcji wyskakują błędy a na starszych wersjach nie wyszukuje pokestopów i wgl..

W spisie botów masz wszystkie dostępne na tą chwile boty, spróbuj chociaż z jednym sie pobawić :)

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Dobra to zaraz obczaje :)

A mam takie pytanie, jakie będzie optymalne poruszanie się bota (k/h) i co dokładnie ustawić by mieć większą pewność, że bana nie dostaniesz.. I czy czas pracy bota wpływa na bana? Lepiej sie nie teleportować? Czy można ?

Z góry dziękuje :)

Opublikowano

@dawid12701

Na NecroBot Forked 0.9.0 przy speedzie max 13 km/h + snipe rare pokemons od 2 dni lataja boty.

30k XP/H leci bez luckyegg'a etc:), dodatkowo szansa na chybienie pokeballem podczas rzucania.

Boty lataja u mnie do 6-7 H (Limit pokemonow:D) jak na razie bez blokad:)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@trycek

Rozumiem, używasz bota w swoim mieście czy teleportowałeś się gdzieś?

Zaraz przetestuje NecroBota tej wersji bo inne mi nie działały (jakieś błędy), jak coś to wstawie. 
Jak byś mógł podrzucić swój config do Necro byłbym wdzięczny.

Opublikowano

@ToshiKatsu

Wczoraj dobilem jedno testowe konto do 28 lv'a na necro.

Dzis po 13 zalogowalem sie na konto i dziala bez problemow:)

Myśle że te bany to losowo lecą, bo jak można dostać bana za nic a nie dostać go za cheaty :((

76561198102300375.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...