Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] OTP - Jungle

ChEeFo2000

Champion  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który champion do OTP? (JUNGLA)

• Graves
      2
    • Aurelion Sol
      0
    • Nautilus
      0
    • Irelia
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Jestem OTP Shaco i wk***iam ludzi jak tylko się da na SoloQ.

Trochę mi się znudził i postanowiłem znaleźć sobie innego picka oczywiście na junglę rzecz jasna.

Zastanawiałem się nad:

• Graves
  • Aurelion Sol
  • Nautilus
  • Irelia

Chodzi mi o to, żebyście mi zwyczajnie w świecie doradzili, którego championa powinienem/mógłbym grać jako OTP.

Satysfakcjonującą odpowiedź nagradzam limitem plusów :3

Deadboy

Opublikowano

Na jungli to raczej Graves, reszta jest taka dosyć średnia jeżeli chodzi o jungle clear i ganki. Graves posiada doskok, boosta do mr/armora, całkiem przyzwoity DMG, a zarazem wrodzoną tankowatość, co pozwala na dłuższe wytrzymanie na gankach.

Opublikowano

Sam mainuje shaco i jest dobry ubaw.Polecam evelynn ciągłe wchodzenie na niewidce do enemy i zabijanie go na buffach doprowadza enemy do szału tak jak w przypadku shaco.Świetne ganki gdy pojawiasz się z dupy za plecami tak jak w przypadku shaco xD Do tego oneshot adc w late to normalka.Oczywiście pinki i oracle lens to twój największy wróg ALE jeśli w krzakach stoi pink to bez wchodzenia do nich możesz go wykryć bo wtedy pasywka się wyłącza i z góry wiesz że gdzieś tu jest pink i 30 golda :).Evelynn nadaje się do otp ponieważ jej styl gry jest podobny do shaco i sprawi tobie napewno dużo frajdy.Inne zalety:małe cd na Q więc zarówno uciekając jak i goniąc możesz zadawać dmg,na W masz większy speed co pomaga gankować,gonić i uciekać a w połączeniu z pasywką rylai nikt nie jest w stanie uciec ani cb dogonić,no chyba że stun ;).Minusy:trzeba umieć pozycjonować,być w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie :D ale grając shaco napewno już to umiesz.Nie ma żadnego cc.Wiem że nie wymieniłeś tego championa ale może się skusisz.

Opublikowano

Sam mainuje shaco i jest dobry ubaw.Polecam evelynn ciągłe wchodzenie na niewidce do enemy i zabijanie go na buffach doprowadza enemy do szału tak jak w przypadku shaco.Świetne ganki gdy pojawiasz się z dupy za plecami tak jak w przypadku shaco xD Do tego oneshot adc w late to normalka.Oczywiście pinki i oracle lens to twój największy wróg ALE jeśli w krzakach stoi pink to bez wchodzenia do nich możesz go wykryć bo wtedy pasywka się wyłącza i z góry wiesz że gdzieś tu jest pink i 30 golda :).Evelynn nadaje się do otp ponieważ jej styl gry jest podobny do shaco i sprawi tobie napewno dużo frajdy.Inne zalety:małe cd na Q więc zarówno uciekając jak i goniąc możesz zadawać dmg,na W masz większy speed co pomaga gankować,gonić i uciekać a w połączeniu z pasywką rylai nikt nie jest w stanie uciec ani cb dogonić,no chyba że stun ;).Minusy:trzeba umieć pozycjonować,być w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie :D ale grając shaco napewno już to umiesz.Nie ma żadnego cc.Wiem że nie wymieniłeś tego championa ale może się skusisz.

Chodziło mi raczej o wybór postaci z podanych. PS Wybrałem już Gravesa i jest do zamknięcia eldo.

Deadboy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...