Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PokeSniper dla android! - łap rzadkie pokemony za pomocą kilku kliknięć!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No hej!

Mam dla was PokeSniper na platforme jaką jest Android.

Aplikacja nie działa jeszcze stabilnie na wszystkich androidach, można logować się za pomocą google.

Instalacja
Pobierasz plik z linku niżej, instalujesz i już! To wszystko.

Użytkowanie
Aby program normalnie funkcjonował, w ustawieniach logujesz się i wybierasz swoją lokacje, gdzie spędzasz najwięcej czasu, by uniknąć softbana.

Download

Klik!

Skan

Klik!

Będę aktualizować temat.

Opublikowano

Po prostu wklejasz kordy danego pokemona i wybierasz jego nazwę z listy lub klikasz hunt coordinates, wybierasz jedną z trzech stron, gdy wybierzesz, którego na złapać pokemona wciskasz zależnie od strony np. Poke Sniper 2, wtedy samo wybiera Ci pokemona z listy i wkleja kordy, klikasz snipe those bitches i tyle!

Mam nadzieję, że rozumiesz o co chodzi, jeśli nie proszę sprawdź aplikacje.

Opublikowano

Ciekawe jakie tu ryzyko złapania bana jest. Bo na kompie przy snipowaniu po kilka godzin dziennie, jeszcze mnie nie złapali.

Android 4.4.4 - aplikacja na nim nie działa, po uruchomieniu wyskakuje błąd że została zatrzymana.

Opublikowano

Ciekawe jakie tu ryzyko złapania bana jest. Bo na kompie przy snipowaniu po kilka godzin dziennie, jeszcze mnie nie złapali.

Android 4.4.4 - aplikacja na nim nie działa, po uruchomieniu wyskakuje błąd że została zatrzymana.

Niestety nie działa jeszcze na wszystkich wersjach androida, ale tak jak pisałem będę aktualizować temat.

Podobna apka na PC'ta?

Jeśli chodzi o to czy jest podobna do tej z pc to nie wiem, bo tej z pc nie używałem.
Opublikowano

W ustawieniach podajesz kordy gdzie najczęściej jesteś w pokemonach. Czyli np. Warszawa wchodzisz w Google Maps, ustawiasz lokalizacje, kopiujesz kordy i wklejasz w ustawienia pokesniper.

Polega to na tym, że pokesniper teleportuje sie do pokemona, łapie go i szybko wraca na podane w ustawieniach kordy.

Opublikowano

Czyli w home coordinates wpisac lokalizacje na ktorej jestem prawie zawsze, nastepniew hunt coordinates wyszukuje lokacje ktora mnie interesuje i lapie poksa?

GLELTm4.jpg

Opublikowano

W ustawieniach podajesz kordy gdzie najczęściej jesteś w pokemonach. Czyli np. Warszawa wchodzisz w Google Maps, ustawiasz lokalizacje, kopiujesz kordy i wklejasz w ustawienia pokesniper.

Polega to na tym, że pokesniper teleportuje sie do pokemona, łapie go i szybko wraca na podane w ustawieniach kordy.

Chyba raczej teleportuje się do pokemona, zaczepia go, wraca na bazowe koordy i dopiero łapie poka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...