Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z league of legends

Manhunt21

Pytanie

Opublikowano

Dobry wieczór. Nie wiem czy to tzw frezzy lagi ale gra po prostu nie chodzi płynnie, tak jakby wolniej  ciężko to aż mi opisać ( czasem to mam wrażenie jakby kursor przyklejał mi się  na ekranie jakby wina myszki ale to już moja 5- z czułościami akceleracjami programami razerami temat wyczerpany ... ping stały 32 próbowałem z synchronizacja pionową i bez fps utrzymuje stałe 80,  dopiero przy 144 przy teamfight czasem skoczą ale nie jakoś dramatycznie - Temperatury nie sądzę, problemów w innych grach takowych nie mam a gram w bardziej wymagajace tytuły w Mirror's Edge™ Catalyst na full i podkreconej grafice chodzi plynnie - jak długo gram to gdzieś tam zdarza się że zamieli na chwilkę dużej ale to normalne. To jest mój pierwszy tego typu  temat - znachorem też nie jestem i oczywiste rzeczy dla was nie muszą być wcale oczywiste dla mnie typu używanych skrótów i slangów. 

załączam Dxdiag, potrzebne pewnie są też logi nie bardzo wiem którym programem pod win 10 :/ zamieszczam z otl i frst  robiłem jak w poradniku.

Jak coś innego potrzebne proszę o jasną instrukcje jak coś  zle zrobiłem to proszę wskazać mój błąd to poprawie - Dziękuje i proszę o wyrozumiałość..

Proszę o sprawdzenie logów, bo mój dysk zawsze  pracuje 99%-100% 

DxDiag.txt

FRST.txt

Shortcut.txt

Addition.txt

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...