Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Failed to get game data from the server - to nie ban

RavalQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie może być banem. Jakim cudem dostałby bana mój kolega, który nigdy nie użył bota ani nawet się na żadnym nie zalogował? Na moim main acc ani razu nie używałem żadnego programu, za to na kilku innych kontach non stop i o dziwo wszystkie konta poza main działają, gdyż na normalnym mam ten komunikat, a na tamtych śmigam bez problemu. O dziwo i jego, i moje main konto jest na Google'ach, a PTC nie mają problemów z działaniem. Wątpię, aby był to perm za nic tak naprawdę.

Opublikowano

@RavalQ

Spora ilosc graczy ktorzy mieli poziomy czesto 20+ po recznym zglaszaniu "cheatera" przez inne osoby wylapaly "failed to get game data from the server"

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dziś rano też pełno osób dostało ten komunikat ze względu na problemy z serwerami, a teraz mogą normalnie się zalogować. Perm?

Opublikowano

Po prostu maja jeden komunikat na kilka "problemów". Czasem rzeczywiście są problemy z serwerami, więc nawet legit gracze to mają, ale różnica jest taka, że uczciwi gracze z czasem się zalogują, a boterzy mają to już od kilku dni. 

To na 90% jednak jest perm, ale Niantic jak widać ma kompletnie wyjebane w komunikaty czy jakieś maile albo SZCZEGÓŁOWE oświadczenia. Wrzucili po prostu stronę do odwoływania (gdzie tickety pewnie lecą do bota) i napisali coś tam, że walczą z cziterami, a reszty najwyraźniej mamy się "sami domyśleć". Gorzej niż z kobietą.

Opublikowano

@RavalQ

Spora ilosc graczy ktorzy mieli poziomy czesto 20+ po recznym zglaszaniu "cheatera" przez inne osoby wylapaly "failed to get game data from the server"

Potwierdzam z tym zgłaszaniem, bo ostatnio dla jaj zgłosiłem kolegę który całymi dniami za pokami biega. No i co? Pod wieczór miał komunikat "failed to get game data from the server". :pls:T_T

Opublikowano

@RavalQ

Potwierdzam z tym zgłaszaniem, bo ostatnio dla jaj zgłosiłem kolegę który całymi dniami za pokami biega. No i co? Pod wieczór miał komunikat "failed to get game data from the server". :pls:T_T

No to jesteś świnią Ci powiem, dzięki temu kolega nie odzyska konta ;)

Przestańcie się bawić w to zgłaszanie bo są teraz wyczuleni na każdego...

Opublikowano

@RavalQ

To powodzenia dla ludzi którzy streamują / robia filmiki na yt :D 

Opublikowano

@RavalQ

Już zgłosiłem takich przynajmniej 15 sztuk i nadal szukam na YT gdzie dają swój nick w filmikach :p

Opublikowano

@RavalQ

Już zgłosiłem takich przynajmniej 15 sztuk i nadal szukam na YT gdzie dają swój nick w filmikach :p

Nick zobowiązuje xD

Opublikowano

ban, już mam na 3 kontach to. zostało mi jeszcze 5 kont na których leciałem na botach 30+lv zobaczymy...

Nie botuj tych kont bo Cię zbanuja, zostaw sobie je lub sprzedaj.

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

@her0es

To jest automat:)

Zrob sobie nowe czyste konto, i zglos odwolanie od blokady:)

Taka sama wiadomosc dostaniesz, a konto dziala:)

To co teraz mam zrobic? Po co mi nowe konto ?

Hejo

Opublikowano

@her0es

To jest odpowiedz na kazde zgloszenie w kategorii odwolania od blokady konta.

Nikt wprost operm blokadach nic nie powiedzial oficjalnie. Moze konta wroca? chociaz watpie:)

Gracz ktorzy grali na botach cierpia ale normalnie gracze ktorzy o botach nawet nie slyszeli maja to samo.

Rob nowe konto, stworz sobie konfiguracje w jakim chcesz bocie aby Cie nie wykryli i bot! :yay:

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPanPraktyczny

Najczesciej kazdy ma swoja:)

Jedne bardziej skuteczne, drugie mniej.

Najlepiej aby bot byl jak najbardziej "czlowiekiem" :) Czyli realistyczne podrozowanie, zmienna predkosc, opcja chybienia pokeballem i inne duperele.

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...