Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielka wyprzedaż BF'ów na Origin.

pannikodem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, chciałbym was powiadomić że od dzisiaj jest wyprzedaż na większość gier w serwisie Origin.

Wszystkie Battlefield'y dostępne na ww. platformie są w cenie 15 zł i DLC do nich w cenie 22,49 zł (Nie wliczając w to Bad Company 2)

Wyprzedaż trwa do 30 sierpnia, więc radzę wam szybko łapać się za portfele i dodać parę nowinek do biblioteki!

:D

https://www.origin.com/pl-pl/store/deals/sale/battlefield

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

Fajne jest to, że EA robi te wyprzedaże. Naprawdę można tanio kupić te gry i nadrobić zaległości jeśli chodzi o serię jeśli ktoś nie miał z nią do czynienia.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Owszem, dlatego warto nie kupować gier po zwykłych cenach...

Lepiej poczekać i kupić dwa razy więcej :)

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

Zależy od części. BF Hardline nie warto było kupować w dniu premiery, ale BF 4 i BF 3 tak. To zależy od osoby. BF 4 za tak małą kwotę to prawie za darmo. Twórcy od premiery znacznie ta grę dopracowali i jest moim zdaniem najlepszą częścią BF. 

Opublikowano

Zależy od części. BF Hardline nie warto było kupować w dniu premiery, ale BF 4 i BF 3 tak. To zależy od osoby. BF 4 za tak małą kwotę to prawie za darmo. Twórcy od premiery znacznie ta grę dopracowali i jest moim zdaniem najlepszą częścią BF. 

BF Hardline, aż takie złe nie jest... jeżeli ktoś bardzo się napalił na nadchodzącego Battlefield'a 1 to lepiej nawet by było by zamówił pre-ordera :)

Ale i tak będę stosować moją taktykę z wyprzedażami :D

Np. Bf1 wychodzi w Październiku, a w Święta Bożego Narodzenia będzie wyprzedaż i będzie kosztować o 100 zł mniej :)

Tak było z Battlefrontem ;)

MKfY45t.png

Opublikowano

Fakt, ale nowe gry na Origin kosztują około 200 zł, a wersja pudełkowa w sklepie gdzieś 170 zł. Na Originie jest dość drogo.

Opublikowano

Fakt, ale nowe gry na Origin kosztują około 200 zł, a wersja pudełkowa w sklepie gdzieś 170 zł. Na Originie jest dość drogo.

Ale w sklepach (Np. Empik) mało robią wyprzedaży na gry pudełkowe, a zwłaszcza te nowsze.

Na Origin masz już zapewnioną wyprzedaż w Grudniu.

MKfY45t.png

Opublikowano

No i super :D Zaopatrzę się w Hardline bo tylko jego mi brakuje :) Ale tak z ciekawości którą edycję wybrać tą za 15 za 25 czy też za 60zł ?

Piteraskwiat.png

Opublikowano

No i super :D Zaopatrzę się w Hardline bo tylko jego mi brakuje :) Ale tak z ciekawości którą edycję wybrać tą za 15 za 25 czy też za 60zł ?

Jeżeli chcesz po prostu pograć, to za 15 zł. Zobaczysz czy gra ci się spodoba.

Jeżeli chcesz mieć lekką przewagę w grze to za 25 zł - Specjalną :)

Edycję za 60 zł radzę ci kupić dopiero wtedy, kiedy masz pewność że gra ci się spodoba.

MKfY45t.png

Opublikowano

Edycję za 60 zł radzę ci kupić dopiero wtedy, kiedy masz pewność że gra ci się spodoba.

Zawsze może kupić edycję za 60 zł i pograć, a jeśli mu się nie spodoba, to zwróci, bo z tego co pamiętam bf hardline jest objęty gwarancją zadowolenia z gry. :)

Osobiście kupiłem wersję za 15 zł i świetnie się bawię (z tym, że wcześniej zgarnąłem 3 z 4 dodatków jak były za darmo).

@Piteraskwiat możliwe, na origin płacę tylko przelewem, więc nie wiem. :p

@down w sumie też racja. :D

Opublikowano

Zawsze może kupić edycję za 60 zł i pograć, a jeśli mu się nie spodoba, to zwróci, bo z tego co pamiętam bf hardline jest objęty gwarancją zadowolenia z gry. :)

Osobiście kupiłem wersję za 15 zł i świetnie się bawię (z tym, że wcześniej zgarnąłem 3 z 4 dodatków jak były za darmo).

To zależy jakiej usługi płatności użyje :)

MKfY45t.png

Opublikowano

No raczej PSC nie jest zwracalne z tego co się orientuje :v

Owszem, nie jest :v

MKfY45t.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...