Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Midlainer

zi3luuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Poleci mi ktoś 2-3 postacie na mida? Zmieniamy główną pozycje na mida i chcę się dowiedzieć czym warto grać :) Z góry dzięki ;)

Opublikowano

To zależy co bardziej preferujesz ;) ad czy ap, Mobliność, ture dmg. Co ja Ci mogę polecić grając na midzie to min. Lb, Ahri, annie? Ostatnia nie należy do mobilnych wręcz przeciwnie. Taki drugi żółw który się czołga po mapie ale jak walnie to czuć to coś :D Ten dmg. Mogę ci polecić też azira ale to już wyższa liga i musisz umieć nim grać - driftować, stwarzać akcje dla swojego teamu itp ;)

Opublikowano

Dotychczas grałem postaciami AD ale jak szaleć, to szaleć - mogę się przerzucić. LB nie ogarniam totalnie. Myślę właśnie nad Ahri, Victorem lub Fizzem :) Doradzisz coś? ;)

Opublikowano

Coś coraz częściej widzę tego viktora w mecie... Spoko champ vs lb. Daje mocnego kopa jej grając nim. Ryby nie preferuje chodź jak grałem na nią dość łatwo wyłączyć ją z gry. Wystarczy zaawansowana umiejętność freezowania przeciwnika. Ahri... My loveee <3 :P

Opublikowano

nooo viktor spoko, jak dla mnie przesadzony nawet bo żadna postać nie clearuje prawie całego wave po 1szym backu, no ale riot games

viktor -> burst, aoe, trzeba niestety trochu gier zeby ogarniac lejzer i w miare sensowne rzucanie W, niesamowity escape mechanizm (no sarkazm, żebym awrna nie wyłapał, keepo), jak wyżej wave clear to jest jakiś żart

orianna -> mój osobisty main, zawszew mecie, poke, cc, utility, wombo bombo combo potencjał, z lejnowaniem mam (tak, ja) problem jedynie z eee gangplankiem i kasssadinem (chyba że ktoś bije głową w klawe na tej postaci to nie no problemo) i od czasu do czasu z viktorem, no i zed ale to u mnie perma ban wiec nie gram na niego xD orianke palecam najmocniej ze syskiego

leblenk -> ??? przecież ta postać to 3 klawisze kill, polecam. 2 dashe, slow, snare (też dwa), presja na linii (jak juz widzisz ze zaraz masz 2lvl to typa zoneujesz jak chcesz), roam. jedyne czego sie musisz nauczyc to nie wpierdalac sie z W R na frontline  

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Z ad polecam GP 

+ wave clear 

+ ulti na całą mapę 

+ pomarańcza zdejmująca cc/sneary itd.

+ Kosa w late

- brak jakiegoś dasha

- ssie w early

- potrzeba ogarnięcia

Opublikowano

@zi3luuu

Nie jesteś przekonany do lb, ale ja Ci bym ją polecił, nie jest to aż taka trudna postać

+mocne early

+zabija na 2-3 skille adc

+mało podatna na ganki 2 dashe 

+mobilna

-gdy przegrasz linie już nic nie robisz 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...