Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam configu NecroBota na 100k expa

Pepo02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje dobrego configu do PokemonGO , gdzie by było około 100k na godzinę oraz dużo pokemonów. 

Z aktualnymi zabezpieczeniami jedyne co dostaniesz na takim expie/h to ban... Poza tym zrobione jest 10000 tematów tego typu, co za problem poszukać?

Opublikowano

A to jakie są możliwe by nie dostać tego "bana"?

Najbezpieczniejsze jakie zauważyłem to max 15k/h

Ja dziś na pogobocie 30k/h i nadal mam  2 konta bez bana, po 1 sofcie :)

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

A to jakie są możliwe by nie dostać tego "bana"?

Najbezpieczniejsze jakie zauważyłem to max 15k/h

cisne śmiało 60k/h na pokefarmerze od kilku dni i nawet nie mialem softbana 

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngWirujacySmok

Wiem, byl nawet na forum udostepniony ale ktos go zglosil za "piractwo" :D Ciekawe kto? :lenny:

Ile pokemonow na godzine robisz? i ile dziennie wyciskasz? o takie informacje glownie mi chodzi:)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngWirujacySmok

Wiem, byl nawet na forum udostepniony ale ktos go zglosil za "piractwo" :D Ciekawe kto? :lenny:

Ile pokemonow na godzine robisz? i ile dziennie wyciskasz? o takie informacje glownie mi chodzi:)

pokemonów na 1h okolo 150, może więcej bo na tym bocie co pol h trza relogać i uwagi zbytnio nie zwracam ale po pol h minimum 70 jest, exp 70k/h 

Opublikowano

Poszukaj na forum, było miliard tematów 100k+/h na najróżniejszych botach, ale i tak jedyne co przy tym zgarniesz to ban, także nie wiem po co Ci taki cfg. Lepiej zrób 15km/h w dobrym miejscu, z dobrym proxy i nie martw się żadnym banem. Zajmie to dłużej, ale przynajmniej nie stracisz konta po jednym dniu, nie uważasz, że tak byłoby lepiej?

Opublikowano

Ja używam 10km/h ale szukam dobrego configu nawet nie musi być te 100k/h ale by byl dobry i nie wywalal mi dobrych pokemonow. Bo ostatnio wziąłem z forum taki config co Snorlaxa 2400cp mi ztranswerował a mialem tylko jednego ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...