Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA 5 - Niesłuszny ban?

carinka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, mam problem kurde bo ostatnio dostałem bana na 7dni potem dostałem na 1mieś który mi sie skonczył 4dni temu i dziś k***a dostałem perma  bana za nic ROCKTSTAR nawet nie podał konkretnej przyczyny... a jak pisze do tych debili to odpisują ciagle to samo.... dostałem bana o 15 jak wtedy mnie nie było na kompie więc coś jest chyba nie tak.,............... da sie coś z tym zrobić? czy 300zł poszło w pizdu?

Opublikowano

Rockstar nie będzie się przejmował 1 mrówką z kilku milionów, także gdy nic Ci nie przyszło to znaczy, że "300zł poszło w pizdu"

No też prawda ale ja chce sie k***a dowiedzieć z jakiej racji ja dostałem bana jak bylem totalnie czysty... ROCKSTAR to k***y same

Opublikowano

No to może ktoś gta na twoim koncie? Albo glitchowałeś? Albo jakiś chacker coś ci dawał czy coś robił.

nie ;/ juz wiem czemu bo jak zaczełem grać w gta 5 to dostałem od moddera 2mln, niechciałem tego hajsu szybko zmieniłem sesje ale juz 2mln mi dał.. nie wiedziałem ze to nie legalne więc nic z tym nie robiłem, potem dostałem bana na 7dni już więcej nie brałem od moddera hajsu ale i tak dostałem na 1 mieś, po 1 mieś zagrałem 4 dni uzbierałem 2mln z pacyfic standarów na biuro kiedy kupiłem biuro dostałem bana na zawsze .... rockstar to kupa ;p

ps. jak pisałem do ROCKSTARA jak miałem bana na 1 mieś to mi odpisywali ze system wykrył coś tam, a teraz jak mam perma to mi napisali ze bałem hajs od cheatera i powinienem odrazu to zgłosić lub usunąc postać i zrobić nową lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...