Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1

soniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od 1.5 miesiąca gram w cs:go pare dni temu strasznie spadły mi fpsy z 45-35 do 20-10 nie więcej, nie mniej. Mój komputer jest dość słaby do csa ale dawało radę bez spadków i lagów. dziś doszedł problem rozłącza się internet (wi fi) podczas otwartej gry, (przy minimalizacji łączy się spowrotem po powrocie na okno rozłącza).

-Windows 7 professional 64 bit.

-Intel Pentium 4, 3 ghz (2 wątki, 1 rdzeń)

-Geforce 9600 GT

Z góry mówię, że nie chcę boostować fps do 100 czy 200 bo jest to nie możliwe. Potrzebna porada jak przywrócić 35-45 fps bez spadków oraz te rozłączanie. Dzięki

Opublikowano

Po przeskanowaniu kompa Malwarebytes'em, Cclenerem + update systemu i update sterowników NVIDA, przestało rozłączać i fpsy wróciły do normy 45 lecz spadki są straszne, bardzo odczuwalny lag. Nie było wirusów. Teraz problemem jest tylko spadek fpsów.

Opublikowano

Wydaje mi się, że musi być jakaś opcja aby utrzymać stałą wartość fps, nawet jakby te 25 fpsów było to na Le da się normalnie grać. To nie globale że potrzeba 60ciu ;D

Opublikowano

Polecam format komputera.

Mi też spadły fps do 10 w ekranie głównym. A w grze to szkoda strzępić ryja xp

Zrobiłem format i fpsy wróciły do normy

HTBCzoQ.png

Chcesz żebym zobaczył co nabazgrałeś?

dodaj @rzy4y do posta to zobacze :)

if player has name "rzy4y"

Execute command: /Give a like

Opublikowano

Format nie wchodzi w grę, niedawno co był robiony. Rejestry poczyściłem jest lepiej, nawet 60 fps wyciąga ale są spadki niestety, myślę że to już wina łącza (internet mam mobilny)

Opublikowano

@up tu już jest problem karty sieciowej, niestety chociaż modem leży 2m od komputera to odbiera max do 24mb/s. No nic w ten komputer nie ma co inwestować, Dzięki za pomoc, Temat nadaje się do zamknięcia (jak coś wymyślę na polepszenie sytuacji z fpsami na takich komputerach to poradnik wrzucę)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...