Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie słuchawki douszne?

Mr.Cukier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Zastanawiam się nad kupnem słuchawek dokanałowych, konkretnie mam na oku JBL T280. Nie miałem za bardzo styczności z takimi słuchawkami i moje pytanie brzmi czy będą one miały dzwięk porównywalny do np. AKG K518 lub np. superlux hd660? Zawsze używałem słuchawek nausznych i nie wiem jakiej jakości dzwięku spodziewać się po dokanalówkach.

Pozdrawiam :)

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Dokanałówki pod względem dźwięku są dobre, ale gdy liczysz na bass to nie ma porównania do nausznych tak samo do grania. Ogólnie miałem te słuchawki po miesiącu kabel przy jacku (dżeku) walnął i działała tylko 1 słuchawka - standard.

3da3fe8b5fb226b9med.png

Opublikowano

Dokanałówki pod względem dźwięku są dobre, ale gdy liczysz na bass to nie ma porównania do nausznych tak samo do grania. Ogólnie miałem te słuchawki po miesiącu kabel przy jacku (dżeku) walnął i działała tylko 1 słuchawka - standard.

Znaczy mi są potrzebne słuchawki do muzyki z telefonu, żebym mógł je łatwo przenieść. Do kompa mam lepsze słuchawki :D Ogólnie jak dobrze grają, ale mają słabszy bas to chyba będą fajne.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...