Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasponsoruje serwer [2 000PLN]

MaNiAaAK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Piszę w tym dziale ponieważ w odpowiednim nie mogę jeszcze tworzyć nowych tematów.

A więc, jestem w stanie zainwestować w serwer ponad 2 000zł.

Dokładniej w serwer typu hardcore/survival z gildiami.

Będę potrzebował 2 Właścicieli. którzy będą ogarniać serwer od wewnątrz i od zewnątrz (instalcja, konfiguracja pluginów itp.)

Jestem w stanie opłacić budowniczych, kupować odpowiednie pluginy od programistów + zapewniam jednego osobistego opłaconego na rok programiste java (pluginy, własny launcher itp.)

Dokładniej, co oferuje:

- Maszyne dedykowaną 250gb ram+ (w zależności od ilości slotów - liczę na 2k)

- Strone pod serwer z topką, sklepem i innymi innowościami

- 2 000zł na start

- 1 000zł co miesiąc

- Opłacana administracja (tylko rangi takie jak: Administrator, menedżer oraz właściciel)

- Osobisty programista

- Dobrzy budowniczy

- Silne zabezpieczenia przed atakami

- Domena .net

- Serwer teamspeak z licencja na 1024 sloty, pełna oraz zaawansowana jego obsługa techniczna 

- Obszerną reklamę u dużych youtuberów

- Posiadamy również własnego FCBota (FullControlBot), który sprawdza normę godzinną/dzienną/tygodniową/miesięczną każdego z administracji, co ma duży wpływ na awanse. Wszelkie informacje zapisywane są w bazie danych z których wysyłane są FeedBack'i pozytywne i negatywne do administracji za dobre sprawowanie i nadzorowanie serwerem oraz złe zachowanie i nadzorowanie serwerem. Brany pod uwagę jest czat, każde słowo administracji jest kontrolowane (proszę nie przejmować się tak szerokim systemem kontroli administracji, gdyż dzięki temu serwer będzie się utrzymywał stale stabilnie). Komendy również są kontrolowane, to ile czasu spędzacie na serwerze, to ile czasu się ruszacie, czy w ogóle się ruszacie, czy pomagacie graczom, wszystko jest kontrolowane.

- Wszelkimi opłatami zajmuje się ja, do właściciela leci odpowiedzialność za sprawność serwera.

Czego wymagam?

- Odpowiedzialności przede wszystkim

- Podejmowania ryzyka

- Pewności siebie

- Zapewnienia mi, że nie będę musiał się martwić o serwer podczas moich nieobecności, gdyż naprawdę rzadko będę się pojawial na serwerze ze względu na pracę.

- Możliwości podpisania umowy

- Pełnoletności

- Poświęcenia dużej ilości czasu

- Dostępności telefonicznej

- Serwer musi być serwerem Hardcore z gildiami.

Piszczcie niżej swoje pomysły na serwer, jak najdłuższe, póki mam czas będę czytał. Mamy na to miesiąc czasu więc spokojnie i bez nerwów, jak jesteś pełnoletni i spełniasz powyższe warunki, pisz śmiało swój pomysł na serwer - jak by to miało według ciebie wyglądać! Opiszczcie siebie, swój staż w minecraft, jakie serwery prowadziliście, jakie rangi mieliście itd itp! Wszystko biorę pod uwagę, czym więcej tym lepiej!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...