Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Słuchawki

Vortarius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,
Mam problem z mikrofonem od słuchawek, wczoraj gadałem z kolegą przez ts3 i było wszystko git, nagle dopadł mnie lag i rozłączył mi się ts3, wchodzę jeszcze raz na ts3 i nie było mnie słychać, sprawdzałem w opcjach jak mnie słychać, same szumy, a jak BARDZO blisko buzi trzymam mikrofon to dopiero mnie jakoś tam słychać. Proszę was o pomoc.
Jeżeli coś ma to pomóc to pokazuje jakie mam słuchawki.
https://mediamarkt.pl/rtv-i-telewizory/sluchawki-tracer-dragon-pomaranczowy

Opublikowano

Jak masz inny mikrofon (np. pchełki od komórki z wbudowanym mikrofonem) to podłącz i sprawdź czy działa. Jak działa to wina wskazuje na kabel/mini jack. Nie pociągnąłeś go przypadkiem albo nie poruszyłeś za mocno? Sprawdź także czy wtyk mini jack nie wygląda na uszkodzony i rozkręć jedną ze słuchawek w której jest wbudowany mikrofon i zobacz czy żaden z kabli nie jest uszkodzony. Nie masz na tych słuchawkach żadnego pilota? Takiego do zwiększania głośności itd.? Jak tak to w większości on jest problemem i polecałbym go rozkręcić i sprawdzić czy nic nie jest urwane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...