Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupić ETS2 czy ATS?

kacper4242

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć mam takie pytanie jaka gra opłaca mi sie kupić czy euro truck simulator 2 czy american truck simulator

chodzi mi oto aby rozgrywka trwała długo i dużo osób było na multi to któro wybrać??

Opublikowano

Kup tą, która Ci się bardziej podoba(ciężarówki i klimat nasz EU czy US). Te gry nie mają fabuły i można jeździć bez końca. Jest sporo  ludzi, którzy w to grają, więc problemu nie będzie znaleźć kolegów na multi. Osobiście wole ETS.

Budowniczy
Opublikowano

Tak jak wspomniał powyżej użytkownik, ETS2 to kontynent europejski, zaś ATS to amerykański. Jeśli zaczynasz swoją przygodę w świecie symulatorów ciężarówek, to polecam ci serdecznie ETS'a 2'kę. Nauczysz się tam wszystkiego od podstaw, zaś później możesz przejść na tryb online/

Opublikowano

Jak na tą chwilę brał bym ETSA. Pełna mapa jest gdzie jeździć. W ATSie są na tą chwilę 2 stany.

Są 3 stany.

ETS jest bardziej rozwinięty niż ATS. Większa mapa, więcej ciężarówek itp. Jest też droższy, bo wyszło sporo DLC w tym duża część mapy. ATS dopiero się rozwija. Jeśli chodzi o MP to zdecydowanie więcej ludzi jest w ETS. Serwery ATS świecą pustkami.

"Żeby zwyciężyło zło wystarczy obojętność dobrych ludzi..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...