Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Portaio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie nie moge grac normalnie , co chwile zacina mi ekran podczas grania gry na portaio slysze dzwiek ale nic nie moge zrobic , po tym jak wejde do gry albo odrazu zacina albo po chwili , i oczywiscie postac pada bo k***a nie moze wrocic do bazy , jest na to jakis ratunek ? PORTAIO , BERB coś tam , i jakis nowy Loader 

Opublikowano

tak jak w temacie nie moge grac normalnie , co chwile zacina mi ekran podczas grania gry na portaio slysze dzwiek ale nic nie moge zrobic , po tym jak wejde do gry albo odrazu zacina albo po chwili , i oczywiscie postac pada bo k***a nie moze wrocic do bazy , jest na to jakis ratunek ? PORTAIO , BERB coś tam , i jakis nowy Loader 

Nie używaj portaio... zawsze tak jest... czekaj na v2, może to się zmieni... a zmiany podobno mają być fajne... nie ma jakiegokolwiek sposobu, to wina "skryptu" i tyle.

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Nie używaj portaio... zawsze tak jest... czekaj na v2, może to się zmieni... a zmiany podobno mają być fajne... nie ma jakiegokolwiek sposobu, to wina "skryptu" i tyle.

Podczas gry wywaliło mnie zdenerwowalem sie i postanowiłem wylaczyc port aio , a odpalilem normalne skrypty aka vayne itp , wszedłem do gry i ten sam problem , lecz dotad nie mialem z tym problemu o co chodzi no , scina ekran i nie moge nic zrobic

Opublikowano

Dowiedziałem się tyle, że większość skryptów obecnie freezuje gre co skutkuje popularnym "program nie odpowiada". Owy freeze jest dość randomowy i trzeba resetować gierkę. Pracują nad tym i chyba już wiedzą co jest przyczyną, więc trzeba czekać. Dlatego też obecnie nie korzystam z EB, bo mnie to tylko wkurza ;)

Opublikowano

Dowiedziałem się tyle, że większość skryptów obecnie freezuje gre co skutkuje popularnym "program nie odpowiada". Owy freeze jest dość randomowy i trzeba resetować gierkę. Pracują nad tym i chyba już wiedzą co jest przyczyną, więc trzeba czekać. Dlatego też obecnie nie korzystam z EB, bo mnie to tylko wkurza ;)

tak ale grając na elobuddy nic mi sie nigdy nie dzialo , lecz po zainstalowaniu owego skryptu PORT Aio tak ;/

Opublikowano

Też to miałem i powiem że u mnie działa jeden myk-zaznaczam tylko te addony które będą mi w dane grze potrzebne

Ale działa Ci port AIO i nie wywala cie z gry ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...