Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam osoby która zrobi luncher

GnidekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

luncher powiadasz z modami ? jaki chcesz ? bo jeśli chodzi ci o wgranie tak by działały mody to lepszego od shinigmy 3.100 nieznajdziesz tylko musisz przestrzegoć reguł żeby wszystko płynnie chodziło .

a jeśli chodzi ci o luncher jak luncher napisanie rrafikę wypuszczenie serii modyfikacji do ogułu ze serwerem to raczej na tym się nie znam .

mogę co najwyżej doradzić co zrobić by wszystko działało sprawnie i nie craschowało .

sam posiadam serwer na modyfikacjach ale na luncherze się raczej nie wzorowałem stworzyłem tylko paczkę która ma na celu wygodniejszą instalacje wszystkiego bo niektórym po prostu javy forga itp. nie chce się szukać dla tego zrobiłem to za nich wszystko w 1 miejscu 

Opublikowano

Hmm.. chodzi mi właśnie o lucher, jedni wolą instalować paczki z modami bo nie chcą mieć kilkanaście lucherów a jedni wolą pobrać luncher. Ja prawdopodobnie obie te rzeczy zrobie (paczk i luncher) dla wygody graczy, paczka to nie problem jednak mam problem z tym luncherem, nie jestem programistą i kompletnie się na tym nie znam dlatego pisze tutaj :P Podał byś mi strone twojego serwera ? 

Opublikowano

no dobra a może na skypie pogadamy ?późno jest ale lubię dosyć późno gadać .

coś się wykombinuje . zaproś adrian.peska.9

a co do serwera jest cały czas na etapie tworzenia modyfikacje już są na zamknięciu bo nie baguje serwera ani nie laguje a co do pluginów na serwie prawie wszystko jest tylko 5 mi brakuje i na hosting a co do serwera gdzie się znajduje to na hamachi a co do plików do pobrania dla danej osoby posiadam jave forge luncher i paczke modów czy nawet cały .minecraft serwer jest na hamachi w celu dogrania i przetestowania tego co brakuje i ewentualnie pobudowania , w 2 etapie jak wszystko będzie gotowe poszuka się ekipy do budowania i stworzy się świat . serwer na modyfikacjach 75 modów pluginy 9 podstawowe i mniej znanych to samo tyczy się modów

jednak zmiana planów spać już się chce pogadamy jutro . jak lubisz klimaty takiej dużej wioski z dużą ilością modyfikacji to możesz wbić i zobaczyć

Opublikowano

Lucher? Chyba launcher. Jak, chcesz żeby ktoś ci napisał własny to musisz zapłacić.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...