-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
st3fan
st3fan
Siemanko
Nie wiem czy w dobrym dziale piszę, ale jeśli chodzi tutaj o coś związanego z systemem to raczej do dobrego działu trafiłem.
Zamierzam zrobić formata systemu, wgl. zacząć wszystko od nowa, mam trochę muzyki/zdjęć, które zgram na pendrive, ale mam problem z grami steam.
Na kompie posiadam CS:GO i Rust'a, niby nic, ale jednak coś. Mam neta z limitami danych i średnio mi się to widzi, by pobierać gry na nowo, bo taki pakiet internetu wyczerpię po 1 dniu (doświadczenie w sprawach neta mobilnego wiedzą o co chodzi).
Na kompie mam dwie partycje ,,C'' na której jest System (100 gb) i ,,D'' na której są inne pierdoły. Jak zrobię kopie gier przez steam to jak to potem zadziała? Przykładowo, oczyszczę partycję D sam przez windowsa i zostawie samego backupa, potem robiąc formata systemu sformatuje partycję C i zainstaluje na nowo system. I jak to potem na nowym systemie bd. ? Instaluje steama, do steamapps wrzucam foldery z grami, spójność plików i tyle? Daje lajki za pomoc.
Zrobiłem coś źle?
Popraw mnie, nie miej złości.
Kto próbuje, ten nie błądzi.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.