Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rust za ~20PLN, bierzcie póki jest

xTreeemeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezeli jestescie non-steamkami to jest okazja kupic Rusta (i nie tylko, w pakiecie jest jeszcze pare innych gier) strasznie tanio za bagatela ok. 20PLN, polecam!  Promocja będzie jeszcze przez tydzień od momentu napisania posta.

Strona: https://www.humblebundle.com/ - legit, jakas tam czesc srodkow idzie na akcje charytatywne

Mozliwosc zakupu przez karte albo PayPala. Jak nie macie swojej karty to poproscie mamy/taty/starszego brata.

Opublikowano

Co do tematu - Rust jest na region RU/CIS.

W sklepie 20 euro, lub można kupić gifta za keye z gier typu CS:GO(5) lub TF2(5.5) [Podane najlepsze oferty jakie znalazłem]

A co do G2A.Com to chodzą ploty że sprzedawane są tam kradzione rzeczy.

Opublikowano

A Rust na g2a już za 35zł xD Ostatnio go widziałem za 13zł :D Pewnie jakiś randomowy kluczyk.

Co do tego czy kradzione czy nie, ważne że jest :v

Ano niestety, kradzione. Tyle, że jeśli jest kradzione, to Steam grę usuwa z biblioteki permanentnie, a G2A już od dobrych 5 miesięcy zwraca mi 130zł za kilka gierek, które tam kupiłem. Ogólnie samego G2A nie polecam, ale co do Rusta to niedawno na Ebayu klucze były po ok. 25zł. Brać póki jest z Humble'a, później będzie więcej do roboty.

Opublikowano

Z tym co mówisz, to spotkałem się tylko jeden raz, a kupuje gry na G2a od zawsze, chyba ze są jakieś promocje na Steam.

A co do kradzieży, to nie wina serwisu, tylko osób które sprzedały tam ten klucz.

Specjalista
Opublikowano

Mnie na g2a jeszcze nie okradli, polecam używać shielda i z pewnego źródła, a nie randomowe kluczyki. 

Opublikowano

W sklepie 20 euro, lub można kupić gifta za keye z gier typu CS:GO(5) lub TF2(5.5) [Podane najlepsze oferty jakie znalazłem]

Co za problem uzyc vpsa i aktywowac sobie gierke?

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Nie każdy się w to bawił i chce bawić :D
Opublikowano

Czasami za takie coś gry są usuwane z biblioteki, albo sama gra zostaje zbanowana ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...