Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mogę zakupić drugiego cs'a na to samo konto z blokadą VAC

`Kucyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dostałem vaca w cs:go za czity, czy mogę zakupić drugiego cs'a na to samo konto? Nie chce tracić profilu bo mam tam duzo gier itp.  

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano

Ta, na stronie masz możliwość usunięcia tej gry i na nowo kupienia. 

Opublikowano

Ta, na stronie masz możliwość usunięcia tej gry i na nowo kupienia. 

Pierwsze słyszę.

Witam, dostałem vaca w cs:go za czity, czy mogę zakupić drugiego cs'a na to samo konto? Nie chce tracić profilu bo mam tam duzo gier itp.  

Nie możesz, chciałeś grać na odpale to teraz musisz ponosić konsekwencje.

Opublikowano

Słuchaj się tych wyżej to daleko zajdziesz.

Ss robiony na koncie z vaciem. 

7921114712834411389359.png

blokada VAC i tak będzie na koncie, nawet po ponownym zakupie gry. 

VAC jest na KONTO

Opublikowano

Słuchaj się tych wyżej to daleko zajdziesz.

Ss robiony na koncie z vaciem. 

7921114712834411389359.png

To nie pomoże, VAC wciąż będzie na koncie, a gra będzie wyświetlała się na profilu, z tym, że nie będzie można w nią grać. 

Opublikowano

Poza tym usunięcie nie jest przypadkiem możliwe tylko w przypadkach kiedy od zakupu nie minęły 2 tyg + ileś tam max przegranych h?

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Gra po usunięciu nadal przypisana jest na stałe do konta, na którym została aktywowana. Jeżeli taka grę kupimy ponownie, wracają zdobyte osiągnięcia i czas gry. Tak naprawdę samo usunięcie gry, to usunięcie jej nazwy z biblioteki.

Opublikowano

Poza tym usunięcie nie jest przypadkiem możliwe tylko w przypadkach kiedy od zakupu nie minęły 2 tyg + ileś tam max przegranych h?

^ takie zasady są jak chcesz odzyskać hajs za grę.

Jak znajdę mój stary ticket do steama to wyśle tu ss'y, że mi usuneli vaca jak kupiłem od nowa grę (to była inna gra niż cs;go) 

Opublikowano

Miałem tam 1339h przegrane ;p cs'a na tym koncie ponad rok mam 

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Opublikowano

Wjebałbym ci bana na miesiąc za takie coś. Nie pierdol jak nie wiesz, bo jeszcze typ straci przez ciebie pieniądze.

Co do tematu- musisz założyć nowe konto jeśli jeszcze chcesz grać w CS:GO.

Opublikowano

Wjebałbym ci bana na miesiąc za takie coś. Nie pierdol jak nie wiesz, bo jeszcze typ straci przez ciebie pieniądze.

Wyjeb to sobie w łeb kurwiu. Jakiś rok temu sam to robiłem i jakoś napisałem do supportu i mi normalnie wszystko usuneli  po jakims czasie(nie miałem żadnych statystyk jakie miałem).

@topic

napisz najlepiej do supportu steam. 

Opublikowano

Wyjeb to sobie w łeb kurwiu. Jakiś rok temu sam to robiłem i jakoś napisałem do supportu i mi normalnie wszystko usuneli  po jakims czasie(nie miałem żadnych statystyk jakie miałem).

@topic

napisz najlepiej do supportu steam. 

Nie wiem czy słonce na ciebie zle dziala, ale usunięcie gry nie będzie skutkowało usunięciem vac banu. To tak jakbyś ukradł coś w sklepie, sprzedawca zgłosił to na policję, ale ty wyrzuciłeś ten towar więc jesteś niewinny.

Opublikowano

nie k***a nie usunie ci tego vaca. dobrze wiedziales ze haxujesz i jeszcze chcesz zeby ci go usunelo ? wez sie puknij typie  ^^

Typie ty jakis jebniety na leb jestes? Nie chce zeby mi k***a vaca cofnelo tylko czy moge nowego cs'a kupic, btw. jesli wpierdalasz sie w to czy czitowalem czy nie to wykurwiaj bo to nie twoj interes lowie.

Opublikowano

nie k***a nie usunie ci tego vaca. dobrze wiedziales ze haxujesz i jeszcze chcesz zeby ci go usunelo ? wez sie puknij typie  ^^

Typie ty jakis jebniety na leb jestes? Nie chce zeby mi k***a vaca cofnelo tylko czy moge nowego cs'a kupic, btw. jesli wpierdalasz sie w to czy czitowalem czy nie to wykurwiaj bo to nie twoj interes lowie.

wychodzi na to samo, ale ja nie czituje tak jak ty k***a naucz sie grać a nie przeszkadzasz innym w grze. Kupisz nowego csa = vac i tak będzie i nic z tym nie zrobisz ty p********y pederasto i wiesz co ci powiem? Jesteś p********ym śmieciem bez życia, który dowartościowuje się czitami w grze.

Btw. to ciebie ludzie tępią, ty powinieneś stąd wypierdalać.. 

Opublikowano

Mój kraj taki piękny...wszyscy muszą się wyzywać. Najlepiej to będzie jak zrobisz nowe konto na steam i kupisz na tym nowym koncie cs'a proste.

Opublikowano

wychodzi na to samo, ale ja nie czituje tak jak ty k***a naucz sie grać a nie przeszkadzasz innym w grze. Kupisz nowego csa = vac i tak będzie i nic z tym nie zrobisz ty p********y pederasto i wiesz co ci powiem? Jesteś p********ym śmieciem bez życia, który dowartościowuje się czitami w grze.

Juz mozesz wychodzić z tego forum napinaczu :) Kupi nowego cs i vac weź za przeproszeniem pierdolnij się i w głowę i nie wypowiadaj się na temat na który nie masz zielonego pojęcia. Co do autora na następny raz polecam kupić cheata(gocheats, s0urceh4ck-c+p ale limit sloty, lc itd) zamiast używać free.

Opublikowano

ojej cebula sie odezwala, c**j Cie obchodzi czy czituje czy nie, przez te 1.4k godzin nie czitowalem ani przez chwile, odpalilem sie w chwili slabosci i to na max 10 meczów

@topic to w koncu moge na tym samym koncie kupic 2 cs'a czy nie? bo widze ze zdania sa podzielone 

Opublikowano

ojej cebula sie odezwala, c**j Cie obchodzi czy czituje czy nie, przez te 1.4k godzin nie czitowalem ani przez chwile, odpalilem sie w chwili slabosci i to na max 10 meczów

@topic to w koncu moge na tym samym koncie kupic 2 cs'a czy nie? bo widze ze zdania sa podzielone 

Musisz założyć nowe konto steam. Nie zdejmą Ci blokady VAC nawet jakbyś jakieś cuda wyprawiał z usuwaniem gry itd.

Nawet postanowiłem dla Ciebie sprawdzić jakiś pomysł z usuwaniem gry (xD)

przed usunięciem: https://scr.hu/7nyveY

po usunięciu: https://scr.hu/lrqOda

Zwróć uwagę na games po prawej stronie, żeby nie było.

Opublikowano

Nie, musisz mieć nowe konto steam. Nie cheatuj następnym razem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...