Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za wyrzucenie nooba

watus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem bana za wyrzucenie nooba z teamu podczas meczu turniejowego. Grałem z kolegą, dostaliśmy do teamu 3 rusków, jeden z nich był tylko ogarnięty, przegrywaliśmy 12:8 (jakoś tak, ale dokładnie nie pamiętam ile było). Wywaliliśmy 2 noobów którzy nie grali drużynowo, biegali sami z bombą i ginęli, itp. Mecz wygraliśmy do 13. Po meczu wszyscy z teamu (3 osoby) ban na 2h. Czy to nie jest debilizm? Czyli co, mieliśmy przegrać, aby nie dostać bana (bo z tymi dwoma na pewno byśmy nie wygrali, a tak to wchodziliśmy na boty)?

Opublikowano

Powinni napisać system, że wypierdolenie kogoś kto nie jest AFK/nie zabija teammatów/nie atakuje drużyny skutkuje banem na miesiąc.

Albo wgl wyjebać kickowanie.

Opublikowano

Skoro dostałeś bana to znaczy, że musiałeś nadużywac tej opcji. Głupie tłumaczenie nie pomoże

To prawda. W cs'ie nigdy nie zdarzyło mi się dostać bana za to, a za każdym razem gdy ktoś mi się nie podobał to go wyrzucałem :O

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

no to jest debilizm, tak samo jak wyrzucanie niewinnej osoby gdy sie skończy mecz. Powinni usunąć tą opcje..

ale ogółem społeczność tej gry jest tak spierdolona, że szkoda gadać. Trafisz na team polaków i sie modlisz, żebyś niczego nie zepsuł bo cie odrazu wyjebią.

Opublikowano

Skoro dostałeś bana to znaczy, że musiałeś nadużywac tej opcji. Głupie tłumaczenie nie pomoże

Rozpoczęcie głosowania w poprzednim meczu i zagłosowanie za wyrzuceniem 2 osób w drugim meczu (gdzie wszystkie kicki były konieczne), to nadużycie?

Po wywaleniu gracza demko z jego grą powinno być wysyłane na overwatcha.

Opublikowano

Za nadużywanie tej opcji jest ban bo sam dostałem kiedyś za takie coś. W sumie system każe cię za to że jesteś zbyt leniwy aby zdobyć tyle znajomych żeby nie musieć drzeć z ruskami. Albo chociaź użyc mm server picker

Gry nie obchodzi kogo kikowałeś. Ważne że za dużo kickowales

Opublikowano

Skoro sam piszesz ,ze uzyles opcji wyrzucenia 4 razy w ciągu dwóch gier to nie ma co się dziwić. 

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Mam wrażenie że niektórzy nie zrozumieli o czym się tu pisze :D.

Wyjaśniam:

Nie chodzi mi o nadużycie funkcji głosowania, a o sam system.

Gra decyduje, kto ma wygrać mecz, a jak będzie inaczej to osoby, które przeszkodziły założeniu systemu są banowane.

(w 5 osób na 100% byśmy przegrali)

Gra (system) sobie założyła że mamy wygrać mm w 5 osób, my wywaliliśmy 2 wiec ban. Jest to ułomność tego systemu i systemu rang. Czy się mylę?

Był jeszcze komentarz "Głupie tłumaczenie nie pomoże"

To nie jest głupie tłumaczenie, to jest zwrócenie uwagi na problem. Ban mnie nie obchodzi bo o jego istnieniu dowiedziałem się gdy kara została zdjęta, wiec z czego tu się tłumaczyć...

Opublikowano

(w 5 osób na 100% byśmy przegrali)

Gra ma w chuju to, czy byś przegrał. Wywaliłeś gracza bez powodu za dużo razy to ban i tyle, typie zrozum to. Kick jest do wyjebania cheatera, czy jakiegoś trolla co stoi na respie i się kręci, a nie normalnych graczy, którzy się starają. Masz problem to nie graj w tą grę albo graj w pięciu.

Edit: Napiszę jeszcze raz, bo może tego nie wyciągniesz z poprzedniego zdania- słaba gra to nie powód do kicka. Kickujesz graczy bez powodu - ban. Proste.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...