Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Loss do chodzi do 10%, a choke do 15%

warzecha0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wielki problem z csem . loss czasami dochodzi do 10% a choke do 15% .w mmach mnie tak cofa ze dostaje raka. ping czasami rosnie z 44 do 140 . w innych grach ping jest ok.

Jezdze na routerze i wifi extender. Problem ten wystąpił około tydzień temu.

Prosze o pomoc :)

Dosyłam Zdj:

2a2b1f56d5114288b04424727e97a169.jpg

Opublikowano

z defragmentuj dysk tam gdzie masz cs'a (mi pomogło gdy miałem choke 10%), sprawdź spójność plików, wyłącz zbędne programy typu skype, gg, i inne bzdury, jeżeli umiesz ściągać pliki z internetu tzn. nie łapiesz wirusów, polecam usunąć antywirusa ja np. używam windows defender i nie narzekam, antywiurs zjada trochę ram'u także może coś tam pomóc.. Wymień router? Ewentualnie zainstaluj jeszcze raz cs'a + steam'a :)

graphic.png

Opublikowano

spojnosc plikow nic nie dala , zawsze jak gram w csa wylaczam wszystko (nie mam ani skype ani gg ani antywirusa) router wymieniony jakies poltora miesiecy temu , zainstalowac steama od nowa ? wszystkie gry mi ladnie dzialaja typu ets 2 mp , ats mp , insurgency l4d2 ... wiec nie pomogles

Opublikowano

gry możesz sobie zostawić chodzi o samego steama, czy nie występuje jakiś problem.

graphic.png

Opublikowano

Loss to pakiety gupi czyli pewnie wina neta/routera. Choke masz przez loss i 50 fps jak na takim czymś można grać xD?

Opublikowano

Kałach nawet z 40 fpsami to żaden wyczyn. Musisz sprawdzić inny router bo raczej tutaj leży problem. Pożycz od kolegi może jakiegoś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...