Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płatności na serwerze rust.

Boolea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam zamiar zrobić serwer rust z własnymi pluginami itd. Tylko z tego co widzę serwery rust mają duże wymagania co wiąże się z wysokimi kosztami utrzymania takiego serwera.

Czy sprzedaż vipów i jakiś kitów jest legalna? Nie mam zamiaru zarabiać na takim serwerze, chcę tylko aby serwer sam na siebie zarabiał.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Najpierw ktoś (dużo) musi na niego wchodzić. To nie jest takie hop-siup, że robisz serwer na 200slotów i już pełny przez 24/7. Na początku przygody serwera na pewno na siebie nie zapracuje.

Opublikowano

Witam,

Mam zamiar zrobić serwer rust z własnymi pluginami itd. Tylko z tego co widzę serwery rust mają duże wymagania co wiąże się z wysokimi kosztami utrzymania takiego serwera.

Czy sprzedaż vipów i jakiś kitów jest legalna? Nie mam zamiaru zarabiać na takim serwerze, chcę tylko aby serwer sam na siebie zarabiał.

Pozdrawiam.

Sprzedaż VIP'ów etc jest legalna - jeśli nie dodają ci przedmiotów steam.

Na przykładzie CS:GO - Zabronione jest sprzedawanie VIP w którym można mieć skina dragon lore na tym serwerze.

@up też prawda, początki bywają trudne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...