Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o ocenę portfolio

PsF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link 2, estetycznie lepiej pasuje ale to wszystko jeśli to twoja pierwsza strona to w miarę ok, po za tym zmień hosting na coś lepszego, lepiej wydać te parę złotych i mieć na rok normalny hosting.

Uczeń
Opublikowano

Link 2, estetycznie lepiej pasuje ale to wszystko jeśli to twoja pierwsza strona to w miarę ok, po za tym zmień hosting na coś lepszego, lepiej wydać te parę złotych i mieć na rok normalny hosting.

Niie, tylko pierwsze portfolio :)

Opublikowano

cos to chyba nie jest twoje, no nie? czemu zawartosc po polku zepsuta a menu po ang?

Start Bootstrap has everything you need to get your new website up and running in no time! All of the templates and themes on Start Bootstrap are open source, free to download, and easy to use. No strings attached

aw

Uczeń
Opublikowano

cos to chyba nie jest twoje, no nie? czemu zawartosc po polku zepsuta a menu po ang?

Start Bootstrap has everything you need to get your new website up and running in no time! All of the templates and themes on Start Bootstrap are open source, free to download, and easy to use. No strings attached

Nie mam pluginu wgranego do znaków Polskich.

Po angielsku, jest to. Poniważ, BootStrap, pomagał mi przy grafice.

Opublikowano

??? co? Jakiego pluginu? Nie rozumiem cie kolego, wytłumaczysz mi to? + Czcionki ci coś chyba nie działają... przynajmniej na linuchu.

aw

Opublikowano

Niie, tylko pierwsze portfolio :)

Jak pierwsze to nie ma co oceniać bo wszystko leży tym bardziej patrząc w kod źródłowy strony.

Opublikowano

Nie brak pluginu, tylko próba korzystania z czegoś o czym się nie ma pojęcia - stąd gotowiec, osobiście nie mam tutaj co porównywać więc się wstrzymuję od opinii.
Opublikowano

Dlaczego podpisujesz się pod pracą, której nie wykonałeś? Łamiesz tym samym prawa autorskie, a portfolio, które znajduje się w pierwszym linku nie jest Twoje. Grafiką oraz kodowaniem zajął się użytkownik forum webmasterskiego.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...