Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka klasa obecnie najlepsza?

TheParkourPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Jak grałem rok temu to wszyscy brali Tomb Raisera bo kosił moby jak pojebany. A teraz dodali pvp i wg nie ogarniam co się dzieje. Którą klase polecacie teraz?

2a0c2mq.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o pvp zdaje mi się że działa to na zasadzie Postać = kontra wiec nie znajdziesz jakiejś najlepszej ;P (mogę się mylić po update z pvp grałem może 3x lecz takie miałem odczucie. Mobilna klasa = win)

Jeśli jednak chodzi o samą grę PVE robienie ST itd to polecam Revenant, Shadow Hunter oraz Pirate Captain. Gdy zdobędziesz już odpowiednie gemy postaciami tymi można w łatwy sposób zrobić solo U9 / U10

Dodam jeszcze że w PVP każdy jest równy. To znaczy nie liczą się twoje itemki gemy itp. Po prostu grasz tak jakby czystą postacią :P

af138b19bf4219ac26610629041f93e5.gif

Opublikowano

Wszyscy się tak jarają tym hunterem teraz bo robi jakis chory dmg i soluje wszystko ale szczerze, lepiej zrobic Critical chloromancer i jestes nie do zabicia, spamisz kwiatkami leczacymi i nie ma opcji zebys zginal, tez soluje u9

tomb riser dalej jest dobry ale jest strasznie nudny :D

16k7y4p.png

Opublikowano

Wszyscy się tak jarają tym hunterem teraz bo robi jakis chory dmg i soluje wszystko ale szczerze, lepiej zrobic Critical chloromancer i jestes nie do zabicia, spamisz kwiatkami leczacymi i nie ma opcji zebys zginal, tez soluje u9

tomb riser dalej jest dobry ale jest strasznie nudny :D

Ja grałem hunterem miałem tam jakieś Shadow eq ale wymieniłem je na Gunsligera bo jescze jakies 3 miesiące temu hunterem nie można było nic zrobic..

@topic

Dla mnie najlepsza postacią jest Tomb Raiser, robi dużo minionów, niestety ja nie umiem nim grać bo zawsze mam za mało many :(

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Osobiście polecam Tomb Raisera / Revenantha. Pierwsze rzuca stworki, które łapią agro = nie tracimy HP, a Revenanth to po prostu czołg, którym wchodzi się w grupę mobów, klika ulta i patrzymy jak wszystko robi się za nas.

Opublikowano

Tomb Raiser jest bardzo dobrą postacią, aczkolwiek polecam również postać Dracolyte, może kłaść bomby i zmienić się w smoka, mag ognia.

Jeśli pomogłem Tobie zrozumieć Twój problem, nawet w obojętnie inny sposób, możesz dac mi '+', ale nie musisz, chociaż to pomoże ludziom zauważyć, że to pisze osoba, która ma dobre poważanie u innych i zaufają mu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...