Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rengar Rework

Dreemek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sadzicie? Ostry nerf? Lub zostanie silny.

Opublikowano

Z tego co wiem to nie zostalo nigdzie podane jak beda wygladac jego skille wiec nie mozna tego stwierdzic, ale zawsze po wiekszych reworkach postacie sa OP przynajmniej na poczatku, tak jak bylo z reworkiem ADC, pozniej z AP, teraz tylko assassyni są plecy wiec po prostu beda wszyscy znow broken tak jak kazda inna postac = balanced xD Wedlug mnie nie bedzie juz takiego dobrego rengo jak kiedys, ale moze wprowadza jakies ciekawe zmiany...

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Zajmują się postaciami które są ok a inne nie są pickowane od k***a 64864 lat 

Rengar trzyma się dobrze jedynie co mogli by zmienić to myślę że troche w bo jak by nie patrzeć bez 5 stackow jest useless 

Mają znerfic niewidzialność a jeśli chodzi o rengara jak będzie ultować podobno łatwiej będzie zobaczyć czy coś że ultuje i ma zamiar się w ciebie wpierdolić 

Co do assasinów 

Mogli by większą uwagę przyłożyć np do talona bo w ostatnich 50 grach widziałem go może raz -.-

Zed znowu jest trochę za mocny ze względu na swojego ulta , ap da jeszcze rade bo kupi zhonye i jest ok ale taki adc po nerfie rtęciowego jest useless jak go zultuje 

Opublikowano

Zajmują się postaciami które są ok a inne nie są pickowane od k***a 64864 lat 

Rengar trzyma się dobrze jedynie co mogli by zmienić to myślę że troche w bo jak by nie patrzeć bez 5 stackow jest useless 

Mają znerfic niewidzialność a jeśli chodzi o rengara jak będzie ultować podobno łatwiej będzie zobaczyć czy coś że ultuje i ma zamiar się w ciebie wpierdolić 

Co do assasinów 

Mogli by większą uwagę przyłożyć np do talona bo w ostatnich 50 grach widziałem go może raz -.-

Zed znowu jest trochę za mocny ze względu na swojego ulta , ap da jeszcze rade bo kupi zhonye i jest ok ale taki adc po nerfie rtęciowego jest useless jak go zultuje 

talon ma jedne z większych zmian w tej aktualizacji , co do zeda racja , riot dziwi się że ma tak duży % ban a to tylko przez nerf qss

Opublikowano

@Eryk

http://polscygracze.pl/aktualizacja-assasynow-rengar/

Rengar jest frustrujący gdy się na niego gra. Dostajemy różnego rodzaju ostrzeżenia, gdy Rengar czai się w pobliżu, ale informacje te mogą pojawiać się zbyt późno. Ostatecznie informacja o polującym Rengarze powinna być czytelniejsza i będzie ze sporym wyprzedzeniem informować nas o zbliżającym się zagrożeniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...