Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nerco - jak zrobić żeby wyrzucało słabsze poki?

SK4Z4NI3C

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

image.png

Musisz wejść w Config / config.json (za pomocą np. Notepad++), i tam szukasz linijki 39 i ustawiasz ile Cp ma zostawiać. Ewentualnie zaznacz sobie Prioritize Iv over Cp = czyli pokemony które lepiej się rozwiną bo niekoniecznie ten z 1000 CP jest lepszy od "takiego samego" z 300 Cp (bo gdy ten osiągnie 1000CP będzie lepszy) <- to tak w skrócie, więcej w necie masz o tym. Nie zapomnij lajka ;D

Opublikowano

image.png

Musisz wejść w Config / config.json (za pomocą np. Notepad++), i tam szukasz linijki 39 i ustawiasz ile Cp ma zostawiać. Ewentualnie zaznacz sobie Prioritize Iv over Cp = czyli pokemony które lepiej się rozwiną bo niekoniecznie ten z 1000 CP jest lepszy od "takiego samego" z 300 Cp (bo gdy ten osiągnie 1000CP będzie lepszy) <- to tak w skrócie, więcej w necie masz o tym. Nie zapomnij lajka ;D

Dzięki, za wytłumaczenie :p

Opublikowano

1: to teraz ja. Mam po kilka slowbro, ryhonow itp. chciałbym by bot zostawil tylko 1 najmocniejszego a reszte usunal.

2: Bot prawie cały czas leci na opcji SNIPE, a tylko gdy skoncza sie pokeballe przestaje. jak ustawić dealey, by uzywał tej opcji np. co 5min. a nie "ciagle"

Opublikowano

1: to teraz ja. Mam po kilka slowbro, ryhonow itp. chciałbym by bot zostawil tylko 1 najmocniejszego a reszte usunal.

2: Bot prawie cały czas leci na opcji SNIPE, a tylko gdy skoncza sie pokeballe przestaje. jak ustawić dealey, by uzywał tej opcji np. co 5min. a nie "ciagle"

Ad. 1

Linijka #45 w configu.

Ad. 2 

Nie snajpie, nie wiem ale jeżeli delay jest w mlisekundach to 5 minut = 300 000 ms (taką wartość wpisać w odpowiednie pole)

@Edit to znajduje się w linijce #73 w configu

Opublikowano

Osobiście odradzam wam używania botów ze snipem, no ale jak chcecie dołączyć do banewave'ów to śmiało :P.

76561197996037016.png

Opublikowano

Może tak, może nie ja tylko dziele się informacjami jakie mnie dochodzą z innych forów :). Moje konto nie jest oflagowane, bo nie ma z jakich przyczyn być. 

76561197996037016.png

Opublikowano

Jest to jeden z nowych softbanów. Jeżeli za szybko łapiesz pokemony lub wciągu 24 h złapałeś bodajże 1000 poksów na Twoje konto jest nakładany ban uniemożliwiający Ci łapanie pokemonów. Musisz odczekać jakiś czas (kilka, kilkanaście godzin)no chyba, że masz jakiś sposób. Osobiście wiem jak go ominąć, ale nie chce się tym dzielić, bo to forum lubi powielać wszystko, przez co ludzie potem płaczą, że bany mają.

76561197996037016.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...