Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy za AutoClickera mogę dostać bana?

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dropię na PLu odłamki na autołowcy z metina, a do zbierania odłamków używam macro z klawiatury firmy Razer (oprogramowanie dostarczone wraz z klawiaturą umożliwia tworzenie macr) mam ustawione ciągłe klikanie zzzzzzzz. Czy mogę dostać za to bana na stałe za zewnętrzne oprogramowanie?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Możesz aczkolwiek również możesz to wytłumaczyć i opisać całą sytuacje w takim razie powinieneś otrzymać ub aczkolwiek jest to pl i mają prawo ci zbanować konto nawet za nic w sumie i na serwerach prywatnych tak samo musisz pamiętać ze gry społecznościowe takie jak metin lol itd. nie ty jesteś właścicielem konta a firma/ekipa która prowadzi dany serwer a konto jest ich własnością jak by nie było ty po części tylko wynajmujesz u nich usługę ewentualnie po przez zakup dodatkowych itemów/skórek/skinów (oczywiście dobrowolnie bo nikt cię do tego nie zmusza) do gry wyposażasz je w unikatowe przedmioty ale i w tym przypadku konto jak i wirtualne przedmioty nie należą do ciebie a do firmy czy też ekipy prowadzącej dany serwer która w każdej chwili może zamknąć swoją działalność chroniąc się odpowiednim regulaminem lub ukarać danego gracza bez podawania przyczyny wiec wniosek jest jeden czy grasz uczciwie możesz dostać kare czy używasz wspomagaczy również (w tym przypadku częściej jest to powód kary ). Mam nadzieje ze moja wypowiedz ci w czymś pomogła :)

Opublikowano

Ten program zwyczajnie symuluje wciśnięcie klawisza na klawiaturze, nie jest to jakieś specjalnie oprogramowanie do wykrycia.

Moim zdaniem nie ma się o co martwić, aczkolwiek posiadanie zewnętrznego oprogramowania mającego wpływ na grę jest zabronione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...