Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

oSowsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo mordy !

Mam problem ponieważ ostatnio byłem na noc u ziomka, wziąłem swój sprzęt (lapka) no i było wszystko okej, graliśmy nockę. Rano wróciłem do domu podłączyłem sprzęt i wchodzę do gry mam 29-30 fps. Jest problem bo to nie skacze o 2-3 fps tylko ciągle o 1. Mogę pozmieniać w ustawieniach dodać komendy -high jakieś wydajności lapka itd ale gówno to daje nic się nie zmienia ciągle 29-30. Mam w lapku taki przycisk funkcyjny "FN" + gdy nacisnę byle jaką strzałkę to daje mi efekt jaśnienia / podgłaszania itd i gdy nacisnę przycisk " FN + strzałka wchodzą mi fps takie jakie miałem czyli 120-130 no takie jak kiedyś miałem, dalej ... gdy ta konsolka zniknie a trwa to 2-3 max 5 sekund to fps spadają do 59-60 max i znowu nie skoczy wiecej niż o 1. Próbowałem dużo rzeczy, zainstalowałem Slimdriver-a, wyszukało mi 18 aktualizacji, pobrałem all, uaktualniłem, wszystko niby git - też nie pomogło :/ Od razu mówię ,że nie ma sensu tutaj szperać w ustawieniach typu zwiększ wydajność itd czy komendy bo to naprawdę nie pomoże, próbowałem all odłączyć, reintal cs:go razy chyba z 10 (dosłownie), aktualizaowałem windowsa, próbowałem jakiegoś poradnika ze steam, spójnośc plików itd all zrobione.

Kilka ważnych informacji :

- Lenovo y700 

8gb ramu 

4gb grafiki 

win.10

inteli5

Wszystkie sterowniki mam prawdopodobnie aktualne.

PS: Może być to wada ładowarki ? baterii ? Tylko chcę wspomnieć ,że używam podkładki chłodzącej do tego wspomnę ,że lapek nie ma nawet 2 miesięcy :)

Ładowarka - only 100% baterii / ciągle ładuje .

Tak racjonalnie myśląc może być to błąd ładowarki ? Tylko ,że przez 1 noc by się popsuła ? Bez jaj.

Poprzestawiało mi się coś ? Ale jak ? Jak w niczym nie grzebałem :// 

PS2: Jeżeli naprawdę ktoś mi z tym pomoże to uwierz nie będziesz zawiedziony :)

Jak ktoś na serio ogarnia temat cs:go i jest w 100% przekonany ,że może mi pomóc to proszę o PW na forum, tam będziemy się rozliczać itd.

~ POZDRAWIAM :> 

EDIT

Jeżeli Was to interesuje to w cs;go miałem po 240-250 

a teraz tak jak pisałem ile w poczekalni tyle w cs go ; 3 

Opublikowano

Valve cos zesralo tez mam 20 fps nagle na 2 kompach i brat na lapku:/

Stary ale moi wszyscy znajomi których mam na steam mają ciągle tyle ile mieli ja mam problem ;-; WTF bro 

Opublikowano

Jedni maja problem drudzy nie...

Nie wiem o co chodzi sam..

Ale jedno jest pewne ze sam w tym gownie nie kestes:)

Czekam na innych wypowiedzi może to problem ode mnie :) dzieki za info  ! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...