Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam współwłaściciela do serwera TeamSpeak3

kickac2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak jak w temacie, szukam współwłaściciela do serwera TS3

Oferuję stworzenie wszystkich rang, kanałów, ogólnie zajmę się wszystkim.

Współwłaściciel będzie tylko opłacał TS'a.

Oferuję szybkie rozwinięcie TeamSpeaka, poprzez zapraszanie ludzi.

Ogólnie teamspeak będzie publiczny, ale bardzo dużo ludzi będzie na niego wchodziło, ponieważ

stworzymy strefe do mixów (5vs5 w gry różnego typu. Counter Strike 1.6 itd...)

Więcej na GG: 25649108

Opublikowano

Jakieś portfolio? Wcześniejsze twoje projekty, które stały dłużej niż 2 miesiące? 

Zanim ktoś napisze, to chociaż napisz interesującą ofertę.

Opublikowano

Od dawna zajmuję się TeamSpeakiem, tworzyłem różne TeamSpeaki dla sieci serwerów CS 1.6 na zamówienie.

Posiadałem również swój serwer TS3, lecz to był bardziej prywatny serwer, do pogadania ze znajomymi, pogrania mixów w cs'a 1.6

Oferuję znajomość programu TeamSpeak, potrafię zrobić każdą rangę nie zaglądając nawet w internet.

Tworzę własne ikonki rang, mam bardzo duże doświadczenie jeśli chodzi o TeamSpeaka.

Można ze mną pogadać na wszystkie tematy, traktuję ludzi tak samo, nie ważne czy ktoś ma 10, 15, czy 30 lat, niższą lub wyższą rangę, każdy jest u mnie równy i ma szacunek.

Pomagałem nie jednej sieci stworzyć TeamSpeaka, poświęcam dużo czasu na to, ponieważ sprawia mi to przyjemność i szczerze siedzenie przez 4 godziny i tworzenie rang, aby były porządnie zrobione w ogóle mi się nie nudzi :)

Oferuję również szybki kontakt do mnie, często siedzę na komputerze, więc skontaktowanie się ze mną, to nie żadne wyzwanie :)

Opublikowano

Dołączam się do pytanie, prowadziłeś kiedykolwiek jakiś projekt, który stał dłużej niż dwa miesiące? 

Piszesz, że oferujesz "szybkie rozwinięcie serwera" w jaki sposób bo jak dla mnie tekst 'zapraszanie ludzi' nie jest zbyt przekonujący. 

@Edit

Wydaję mi się, że ten temat jest w złym dziale. 

Opublikowano

Jak dla mnie to za mało opisałes siebie tak samo z reklamą. Wątpię żebyś miał 300 osób które czekają na otwarcie serwera jak w przypadku serwerów metin2. Mogę się pokusić o stwierdzenie iż nie masz żadnej wiedzy na temat linuxa i nigdy nie miałeś w rękach ssh. A to jak dla mnie już wystarczająco aby podziękować Ci za współpracę.

Opublikowano

Posiadam bardzo dużo osób, które grają mixy w różne gry i ich ściągnę na tego TeamSpeaka.

Cytuję:

"prowadziłeś kiedykolwiek jakiś projekt, który stał dłużej niż dwa miesiące?"

Szczerze? Nie.

Miałem jednego TeamSpeaka publicznego, na którym siedziało z 40 osób, ale nie chciałem go więcej prowadzić.

Resztę TeamSpeaków jakie miałem, to prywatne, do porozmawiania/pogrania ze znajomymi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@"kickac2012

Interesuję Cię tylko ranga 'Właściciel'? :-) 

Interesuję mnie współpraca z osobą, która będzie opłacała serwer, a ja zajmę się rangami, kanałami, botami itd.

Głównie zajmę się stroną techniczną :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...