Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO problem FPS

Tive232

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie/Panie zgłaszam się do was z prośbą o pomoc.Rok temu grając w csa miałem 120 fps dziś włączając csa i wchodząc na server tych fpsów jest 30-50.Podczas map treningowych nawet z dużą ilością botów tych fpsów jest +- 100 a po wejściu na dm czy rankeda jest klops,nie wiem może z tymi mapami jest coś nie tak? Wiem że jest pełno tego typu tematów i dużo porad, ale żadna mi jakoś niezbyt pomogła.Panowie co poradzić ?
Komputer Laptop
Intel i5-3210  2.50
Grafika nvidia 650m
8 gb
Win 8.1
System świeżo co zainstalowany, sterowniki najnowsze,komputer czyściutki

Opublikowano

Config z przed 4 i 2 lat
Na pewno nic się w nich nie zmieniło
Dzięki za chęci dobry człowieku,ale jakbyś miał coś bardziej aktualnego to chętnie przyjmę :)

Opublikowano

Config z przed 4 i 2 lat

Na pewno nic się w nich nie zmieniło

Dzięki za chęci dobry człowieku,ale jakbyś miał coś bardziej aktualnego to chętnie przyjmę :)

przecież w CSie nic się nie zmienia poza skinami xD 

3da3fe8b5fb226b9med.png

Opublikowano

Przeinstalowałem csa,ale nic to nie dało.Zauważyłem,że na początku rundy mam 60 fps a po każdej śmierci zawodnika przybywa mi 10-15 fps i przy stanie 1 vs 1 mam 150 fps :D Może to z modelami coś jest nie halo.Jakies pomysły ? co by tu zrobić 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...