Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ominąć bana grając na FB?

Patytan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytanko jak ominąć banowanie w Metin2 przez używanie Fishbota? Nie chodzi mi tutaj o.bany od Gm bo Raczej 10 lat można łowić i gm nie zbanuje bo są tak lewi jeśli chodzi o.boty i Fishboty, problem polega na tym ze np zostawiam 3 konta lowiace na 2-3 gdzie i na wszystkich mam.bana po.jakimś czasie, na pewno.nie jest to sprawka GM ze względu na to że tych postaci wszystkich nie da się znaleźć i zbanowac na raz, tez tak macie? Czekam na jakieś rady z góry wielkie dzięki. Używam kamer moda jak coś.

Opublikowano

Wystarczy że GM znajdzie jednego bota to resztę można znaleźć po IP jak masz wszystkie postawione na tym samym necie. Może postaw kiedyś powiedzmy jednego bota i nie odchodź od kompa tylko patrz co się dzieje xD

Opublikowano

mozna napisac skrypt na przerwy w lowiniu na 30 minut i do tego dodac rnd na lowienie bo jak ktos lowi te 2h to zaraz jest podejzany sorki za bledy ortograficzne

Opublikowano

Johny no proszę nie wiedziałem o tym ;), 2h łowienia podejrzany? Nie rozumiem.. Nie ma Czegoś takiego ze ci wykrywa ile lowisz.Tym bardziej ze czasami zostawiam na cala noc Fishbota włączonego i bana nie ma więc to raczej o czas nie chodzi, tylko mnie właśnie zastanawiało jak to jest ze mam np 4 konta włączane wszystkie gdzie Indziej a jak dostane bana to na wszystkich w tym samym czasie... A to na pewno nie ban na IP jakieś czy coś bo sklepy np nie są zbanowane wiec ciekawi mnie ten system wykrywania Fishbota.

Opublikowano

Witam, mam do was pytanko jak ominąć banowanie w Metin2 przez używanie Fishbota? Nie chodzi mi tutaj o.bany od Gm bo Raczej 10 lat można łowić i gm nie zbanuje bo są tak lewi jeśli chodzi o.boty i Fishboty, problem polega na tym ze np zostawiam 3 konta lowiace na 2-3 gdzie i na wszystkich mam.bana po.jakimś czasie, na pewno.nie jest to sprawka GM ze względu na to że tych postaci wszystkich nie da się znaleźć i zbanowac na raz, tez tak macie? Czekam na jakieś rady z góry wielkie dzięki. Używam kamer moda jak coś.

Słyszałem o takim czymś że na Metin2 PL leci ban systemowy automatycznie gdy łowisz ponad godzinę bez przerwy. Tylko Ty tutaj mówisz ze nieraz zostawiasz na całą noc i nie masz bana więc to się nie sprawdza. Myślę jednak że dzieje się to za sprawą GameGuard'a tyle że nie widzę tutaj żadnej zależności. Spróbuj na przykład łowić na jedną postać dłuższy czas a następnie na wiele postaci, możliwe że jest wykrywane jako multi konto, ponieważ fizycznie nie był byś w stanie łowić trzema i więcej postaciami naraz bez przerwy i z taką dokładnością. Na tą chwilę jedynie to przychodzi mi do głowy.

55mddg.jpg

Opublikowano

Johny no proszę nie wiedziałem o tym ;), 2h łowienia podejrzany? Nie rozumiem.. Nie ma Czegoś takiego ze ci wykrywa ile lowisz.Tym bardziej ze czasami zostawiam na cala noc Fishbota włączonego i bana nie ma więc to raczej o czas nie chodzi, tylko mnie właśnie zastanawiało jak to jest ze mam np 4 konta włączane wszystkie gdzie Indziej a jak dostane bana to na wszystkich w tym samym czasie... A to na pewno nie ban na IP jakieś czy coś bo sklepy np nie są zbanowane wiec ciekawi mnie ten system wykrywania Fishbota.

na globalu jest glupi system nie wierzysz nie wierz ale jak ktos lowii ponad 2h to znaczy ze co a kto lowi czesto to znaczy ze co na tym bazuja wystarczy przerwy w skrupcie odpoczywajace i rnd na lowienie a bana nigdy nie dostalem takie to debilny system

Opublikowano

Najlepiej łowić w skupiskach graczy, no chyba że wolisz wystawić bota na noc, gdzie ryzyko wzrasta o 70%.

Pisałem raz w takiej sprawie do supportu, to odpisali, że system wykrywa samodzielnie nietypową aktywność postaci. 

Opublikowano

banana nie dostajesz jak lowisz cala noc ale potem dostaniesz poniewaz pewnien skrypt bierze pod uwage to ze lowisz non stop z ta sama intesywnascia przez bardzo dlugi czas to juz dawno jest zapisane tylko kwestia czasu na banana i konta powiazane

Opublikowano

Czyli lepiej Już nie łowić na fishbocie ;/.. No to cóż szkoda, zastanawia mnie jednak jeszcze jedno skoro jest taki Z*******y juz system na Fishbota to skąd te ryb malzy i pereł w sklepach :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...