Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Nie może nawiązać połączenia z serwerami

Vejper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem ze Steam, Wczoraj grałem normalnie, nic się nie działo, nic nie wywalało, po prostu grałem normalnie, (2016-08-13), a teraz gdy rano chciałem sobie zagrać w CS:GO, zobaczyłem że spadły mi fps w csie, a Steam zaczął wywalać mnie z gry i pisało Steam nie może nawiązać połaczenia z serwerami. Steam będzie ponawiał próbę połączenia z serwerami. Czy jakoś tak, pisało to na liście znajomych, byłem tam offline, a spadki fps nie wiem czemu ale moi znajomi niektórzy też tak mają. Jeden miał 300 fps a dzisiaj ma 100 a następny który miał 400 ma teraz 160. I też ich czasami wywala z gry. Naprzykład gram sobie normalnie ze znajomymi. A zaraz pisze mi Automatyczne rozłączenie. I na steam potem jest Offline, patrzyłem tak samo na Internecie, internet mam normalnie, wszystko śmiga Google itp a na Steam nie mam tak jakby internetu, a i fpsy w grze spadły. A wczoraj (13'go) miałem wszystko normalnie. stałe 100 fps i ping 40, a dzisiaj już tak jakby na steam nie mam internetu, jest wszystko normalnie ale w pewnym momencie wywali mnie z gry a potem nie mam na steam internetu, a takowy internet mam bo jak wejdę w przeglądarkę to ten internet jest. Bo google normalnie działa. Proszę o pomoc. Mój znajomy ma to samo.

448af8ced075a.png

Opublikowano

@Kinga Duda , To się dzieje gdy włącze CS:GO i wtedy wywala mnie z gry i status offline mi daje a jak wejdę na liste znajomych to na szaro pisze:

Nie można nawiązać połączenia z serwerami Steam. Steam będzie ponawiał próby połączenia, dopóki usługa nie zacznie działać.

I to dzieje się tylko podczas gry, wcześniej się tak nie działo, było wszystko normalnie tylko działo się tak gdy uruchomiłem grę i spadły fps, a potem zaczęło mnie wywalać, a jak zresetuje steama to normalnie potem jest, i czasami na przeglądarkę nie ma internetu a jak zresetuję kabel sieciowy to już jest.

448af8ced075a.png

Opublikowano

Na kablu masz ? Spróbuj modem podpiąć jak masz, może masz niestabilne łacze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...